Ballon versturen

Heb je het wel een beetje gehad met het sturen van een kaartje of een bosje bloemen? Kies dan nu voor het versturen van een helium ballon! Een origineel cadeau waar je zeker weten een lach op iemand zijn gezicht mee tovert. Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van deze originele verrassing. Bestel, verstuur en verras! Met de ballonpost van de Ballonnerie verras je iemand eenvoudig op afstand. We hebben een groot assortiment helium ballonnen voor elke gelegenheid! Is bijvoorbeeld jouw vriend of vriendin jarig, gaan de buren trouwen, heeft jouw broertje zijn diploma behaald of wil je jouw opa beterschap wensen? Wees dan uniek en verstuur een folieballon super gemakkelijk naar elk gewenst adres. Natuurlijk hoeft er niet altijd een speciale gelegenheid te zijn voor het versturen van een ballon. Je kunt op deze manier ook op een originele manier laten weten hoe blij je met iemand bent, 365 dagen per jaar!


Origineel, leuk en eenvoudig!
De folieballon gevuld met helium is voorzien van een gekleurd lintje, een bijpassend ballongewichtje en wordt verstuurd in een vrolijke doos. De ballon kan op elk gewenst adres worden bezorgd. Wanneer de gelukkige de doos opent, zal de ballon omhoog vliegen. Een echte verrassing dus! Het is ook mogelijk om het cadeau nóg persoonlijker te maken door er een persoonlijke tekst aan toe te voegen.

Zakelijke mailing
Ook op zakelijk gebied kun je een ballon versturen naar bijvoorbeeld collega's en werkrelaties. Klik hier voor meer informatie over zakelijke mailing. 
 


Let op: Na het vullen met helium is het formaat van de ballon iets kleiner dan de afmeting die aangegeven staat.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie