Ballon versturen

Heb je het wel een beetje gehad met het sturen van een kaartje of een bosje bloemen? Kies dan nu voor het versturen van een helium ballon! Een origineel cadeau waar je zeker weten een lach op iemand zijn gezicht mee tovert.

Met de ballonpost van de Ballonnerie verras je iemand eenvoudig op afstand. We hebben een groot assortiment helium ballonnen voor elke gelegenheid! Is bijvoorbeeld jouw vriend of vriendin jarig, gaan de buren trouwen, heeft jouw broertje zijn diploma behaald of wil je jouw opa beterschap wensen? Wees dan uniek en verstuur een folieballon super gemakkelijk naar elk gewenst adres. Natuurlijk hoeft er niet altijd een speciale gelegenheid te zijn voor het versturen van een ballon. Je kunt op deze manier ook op een originele manier laten weten hoe blij je met iemand bent, 365 dagen per jaar!

Origineel, leuk en eenvoudig!
De folieballon gevuld met helium is voorzien van een gekleurd lintje en wordt verstuurd in een vrolijke doos. De ballon kan op elk gewenst adres worden bezorgd. Wanneer de gelukkige de doos opent, zal de ballon omhoog vliegen. Een echte verrassing dus! Het is ook mogelijk om het cadeau nóg persoonlijker te maken door er een persoonlijke tekst aan toe te voegen.

Zakelijke mailing
Ben je als bedrijf op zoek naar een originele manier om jouw personeel te feliciteren met verjaardagen, geboortes of bijvoorbeeld jubileums? Of wil je vaste klanten en/of relaties op een leuke manier bedanken?
Dan is een ballon versturen bij De Ballonnerie een geweldig idee! Wij kunnen nu ook ballonnen bedrukken met een eigen logo erop en deze als direct mail versturen naar klanten, relaties en personeelsleden. Dit cadeau is origineel, leuk en zeker een unieke verrassing voor de ontvanger. Om de mailing volledig eigen te maken, kun je zelf een kaartje, folder of brochure aanleveren die wij dan samen met de bedrukte ballon kunnen verzenden. Bij grote aantallen is het zelfs mogelijk om de doos te laten bedrukken en de vorm van de ballon zelf te ontwerpen. Uiteraard snappen wij ook dat er minder speciale gelegenheden zijn en daarom kun je bij ons ook een standaard ballon verzenden. Met ons grote assortiment vind je voor elke gelegenheid een geschikte ballon!

Wil je een nog betere indruk krijgen van dit originele cadeau? Bekijk dan onderstaande video of neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Bekijk ons assortiment hier, bestel, verstuur en verras!


De afmetingen in de tekst komen overeen met een ballon die gevuld is met helium.
 

 • Al 30 jaar toonaangevend
  Al 30 jaar toonaangevend!

  Groot assortiment, direct uit voorraad leverbaar.

 • Maatwerk
  Voor 15:00 besteld, morgen in huis

  Volg je pakket via Track & Trace.

 • Telefonisch bereikbaar
  Vragen? Bel 020 - 4940443

  Telefonisch bereikbaar, wel zo handig!