Offerte aanvragen

Ballonpilaren

Ballonpilaren zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen en kleuren en zijn ideaal voor zowel binnen als buiten. Trek de aandacht met een ballonpilaar en creëer een opvallende verschijning bij jouw evenement, opening of bruiloft. Ballonnenpilaren kunnen op elke gewenste hoogte worden besteld. Ook kunnen wij de ballonnen voorzien van een opdruk d.m.v. een topprint op de kleine ballonnen of een opdruk op de grote ballon die optioneel boven op de ballonpilaar is bevestigd. Ook hierbij heb je weer de keuze uit verschillende vormen, zoals: een recht model, zandloper model, een pilaar gemaakt van Quicklink ballonnen etc. De grote ronde ballon kan ook vervangen worden door een hartballon. Uiteraard kan onze creatieve afdeling meedenken om jouw ballondecoraties perfect aan te laten sluiten bij het evenement. 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik op de onderstaande foto's om deze te vergroten. Prijzen zijn vanaf € 37,50 exclusief BTW.

Ballonpilaar Bestellen Amsterdam
Ballonpilaar Bestellen Rotterdam
Ballonpilaar Bestellen Den Haag
Ballonpilaar Bestellen Utrecht
Ballonpilaar Bestellen Eindhoven
Ballonpilaar Bestellen Tilburg
Ballonpilaar Bestellen Almere
Ballonpilaar Bestellen Groningen
Ballonpilaar Bestellen Breda

Je eigen ballonpilaar samenstellen
Het is ook mogelijk om je eigen ballonpilaar samen te stellen door uit drie (of minder) verschillende kleuren te kiezen voor de topballen en de kleine ballonnen. Dit is mogelijk via onze webshop en erg eenvoudig. Bekijk deze mogelijkheid en bestel!

Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren