Bedrukte Ballonnen

Bedrukte ballonnen kopen bij De Ballonnerie is erg eenvoudig en snel geregeld!

Binnen de bedrukte ballonnen vind je diverse categorieën en gelegenheden waarvoor wij bedrukte latex ballonnen verkopen. De latex bedrukte ballonnen van de Ballonnerie zijn uitermate geschikt om feestjes mee te decoreren. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, kinderpartijtjes, huwelijken, babyshowers, geboortes, geslaagd feestjes en jubileums. Wij bieden een erg breed assortiment aan, waardoor er voor elke gelegenheid wel de juiste ballonnen te vinden zijn. Naast de speciale gelegenheden, bieden we ook bedrukte ballonnen aan voor onze jaarlijks terugkerende feestdagen, zoals Sinterklaas, kerstValentijnsdag, Pasen etc. Kortom, bij ons vind je ongetwijfeld waar je naar op zoek bent!

De latex ballonnen kunnen bedrukt zijn met cijfers om een verjaardag of jubileum mee aan te duiden bijvoorbeeld, maar ook mooie designs met hartjes, sterretjes, dieren/dierenprints en bloemen.

Onze latex ballonnen zijn van de merken Qualatex en Belbal en staan voor de goede kwaliteit en scherpe prijs. Wat ook belangrijk is om te weten, is dat al onze latex ballonnen 100% biologisch afbreekbaar zijn! Dit geldt ook voor onze onbedrukte latex ballonnen.

Kies de gewenste categorie en maak hierbij gebruik van de functie “Filter Zoekopdracht”, zodat je nog makkelijker de ballonnen voor jouw feestje zal vinden!


Al onze latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar, klik hier voor meer informatie

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie