Ballonboeketten

In deze categorie vind je kant en klare trosjes helium ballonnen die wij met zorg hebben samengesteld. De ballontrossen worden ook wel ballonboeketten genoemd, omdat het eruit ziet als een mooi boeket. De ballonboeketten worden geleverd met een bijpassend ballongewichtje en verstuurd in een kartonnen doos naar elk gewenst adres in Nederland. Alle ballonnen worden gevuld met helium, zodat ze mooi blijven zweven. Wij proberen voor elke gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een Verjaardag, Beterschap, Geboorte of Liefde, een unieke tros samen te stellen, zodat jouw dierbaren enorm verrast zijn wanneer de verpakking wordt geopend. Het versturen van een ballonboeket is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest! Maak gebruik van de functie "Filter Zoekopdracht" om het ballonboeket waar je naar op zoek bent nog makkelijker te kunnen vinden!

Geen boeket van bloemen maar een boeket van ballonnen!
Wil je iemand op een leuke en originele manier verrassen? En wil je een keer wat anders geven dan een bosje bloemen? Denk dan eens aan een boeket van ballonnen in plaats van bloemen! Wat handig is aan zo'n ballonnentros, is dat je ballonnen natuurlijk geen water hoeft te geven om ze er mooi bij te laten staan! Daarnaast is een ballonboeket ook erg persoonlijk door de tekst die op de folieballon en/of de latex ballonnen is gedrukt. Op deze manier kun je echt voor elke gelegenheid een passend ballonboeket vinden. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, een huwelijk of een jubileum, maar ook als iemand geslaagd is, of je iemand beterschap wilt wensen kun je hier een passend ballonboeket voor vinden. Wat ook leuk is aan een ballonboeket, is dat het ook erg leuk is voor kinderen! We hebben een speciale categorie toegevoegd met thema ballonboeketten voor de jeugd, zoals bijvoorbeeld Frozen en Spiderman. Verras jong en oud met een passend ballonboeket naar keuze!

Bekijk ons ruime assortiment ballonboeketten en kies jouw favoriet. Je kunt bij de bestelling de gewenste afleverdatum kiezen waar het ballonboeket wordt bezorgd. Om de boodschap nog persoonlijker te maken, kun je gratis een persoonlijke tekst toevoegen die op een gekleurd kaartje aan het ballonboeket komt te hangen. Het ballobnboeket wordt in een cadeauverpakking verstuurd.

Formaat folie topballon: Circa 36 cm 
Formaat latex ballonnen: Circa 28 cm


Let op: De ballonboeketten in deze categorie worden gevuld met helium verstuurd! De folieballon(nen) in de tros zweven circa 6 dagen en de latex ballonnen in de tros zweven circa 3 dagen

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie