Met de ballondecoraties van De Ballonnerie wordt jouw volgende evenement of feest een onvergetelijke dag! De Ballonnerie verzorgt door heel Nederland (en op andere plekken in Europa) ballondecoraties. Bij ballondecoraties kun je denken aan een ballonnenboog, ballonpilaren, ballonharten, ballonslingers, ballonwanden, ballonfiguren en helium ballonnen. Daarnaast bieden we ook thema decoraties aan, zoals ballondecoraties voor een bruiloft, Koningsdag, Sinterklaas, Kerst of het EK/WK voetbal, alles is mogelijk!
Bij De Ballonnerie is het ook mogelijk om ballonnen te laten bedrukken met jouw eigen tekst en/of logo. Uiteraard kan onze creatieve afdeling met je meedenken om de ballondecoraties perfect bij het evenement of feest aan te laten sluiten. Of het nu gaat om het decoreren van een verjaardag, bruiloft, het aankleden van een groot evenement of het versieren van een feestzaal. De Ballonnerie is gespecialiseerd in ballondecoraties en samen met jou kunnen wij de perfecte sfeer creëren en jouw gehele event versieren met ballonnen!

Waarom De Ballonnerie?
De Ballonnerie is al bijna 30 jaar dé specialist op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Onze creatieve afdeling heeft veel ervaring met het ontwerpen, maken en plaatsen van ballondecoraties. Bij ons heb je de vrijheid om zelf te kiezen welke hoogte, breedte en vorm jouw ballondecoratie krijgt. Onze ballondecoraties kunnen geheel op maat worden gemaakt. De Ballonnerie maakt van elk feestje of evenement iets unieks!

Voor onze ballondecoraties maken wij uitsluitend gebruik van ballonnen van het topmerk Qualatex. Deze ballonnen hebben een goede kwaliteit en zijn perfect om te gebruiken in ballondecoraties. Qualatex latexballonnen zijn ook 100% biologisch afbreekbaar, dus milieuvriendelijk.

Bezorgen en installeren
Bestel je bij ons een ballondecoratie, dan kan dit bij onze showroom in Amsterdam-Noord worden opgehaald, of wij bezorgen en installeren de decoratie. De bezorgkosten worden berekend, per gereden kilometer en het installeren doen wij op aanvraag.

Vragen?
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor prijzen kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Al onze latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Klik hier voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Ballondecoraties

Al meer dan 30 jaar ervaring