Grote Ballonnen

Bigger, better, stronger

Groot, Groter, Grootst

Met grote ballonnen kun je grote ruimtes snel een compleet andere sfeer geven. Door grote ballonnen in decoraties te gebruiken kun je door de keuze van kleur en verschillende afmetingen een zeer exclusieve en artistieke uitstraling creëren door de mega ballonnen op verschillende hoogtes te bevestigen. Wij hebben 40 verschillende standaard kleuren voor het formaat van circa 80 cm en 7 verschillende kleuren van de grotere ballonnen tot wel 2,40 meter! Het is ook mogelijk om jouw bedrijfskleuren of logo terug te laten komen op de ballonnen.

De XL ballonnen zijn zowel met helium als met lucht te vullen en kunnen op diverse manieren worden opgehangen. De ballonnen kunnen bijvoorbeeld per stuk aan doorzichtig draad worden opgehangen op verschillende hoogtes, of er wordt een doorzichtige draad gespannen waar dan meerdere grote ballonnen aan worden gehangen. Door dus te spelen met verschillende kleuren, formaten en hoogtes, kunnen de mooiste kunstwerken worden gecreëerd. 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vakkundige montage en benodigde certificering

Grote ballonnen ophangen gebeurt natuurlijk vaak ook op grote hoogte en hierbij staat de veiligheid altijd voorop!
Daarom beschikken al onze ballondecorateurs over de benodigde certificeringen, waaronder VCA en een hoogwerker certificaat.

Offerte aanvragen

Eyecatcher op of boven een beursstand

Als je op een beurs staat met je bedrijf wil je natuurlijk gezien worden.
Wij kunnen je daar goed bij helpen door bijvoorbeeld grote ballonnen bedrukt met jouw logo in jullie huiskleuren boven de stand te hangen.
Hierdoor straalt jouw stand op grote afstand al jouw huisstijl uit en wordt jouw bedrijf al op grote afstand gezien door de potentiële klanten.
Een groot voordeel van met ballonnen werken op een beurs is de op- en afbouw. Wij kunnen in een korte tijd een groot wow-factor neerzetten en weer afbreken. Mocht u vragen of advies nodig hebben, kunt u atijd contact met ons op nemen of een vrijblijvende offerte aanvragen  

Trending
Op dit moment zijn de grote helium ballonnen veel te zien, waarin confetti zit of waaronder een tassel hangt. Deze ballonnen zijn super trendy en stelen echt de show!

Offerte aanvragen