Cijfer ballonnen en Letter ballonnen

Naam of leeftijd? Alles is mogelijk

Laat zien wat er te vieren is

Met cijfers of letters van ballonnen

Binnenkort een jubileum, verjaardag of een opening vieren? Denk dan eens aan de ballon cijfers en ballon letters van De Ballonnerie! Tijdens een verjaardag kun je de leeftijd in ballon cijfers plaatsen of de naam van de jarige. Tijdens een opening van bijvoorbeeld een nieuw bedrijf zou de naam in ballon letters kunnen worden onthult en wat dacht je van de naam van jouw pasgeboren dochtertje of zoontje, bevestigd op de gevel? Het is allemaal mogelijk.

De cijfers & letters worden geheel gemaakt van ballonnen en zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Standaard zijn de ballon cijfers en ballon letters 1,60 meter hoog en circa 1 meter breed naar verhouding, maar dit kan uiteraard worden aangepast. Als extra service kun je de bestelde ballondecoraties door De Ballonnerie laten bezorgen en vakkundig laten plaatsen.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan. Hieronder zie je enkele voorbeelden van ballonnen cijfers en ballonnen letters.

Offerte aanvragen

Vier het leven

Cijfer ballonnen zijn helemaal trending op het internet. En dat is ook niet zo gek, want sommige leeftijden kan je toch niet zomaar voorbij laten gaan! De cijfer folieballonnen komen voor in verschillende kleuren en formaten en kunnen goed gebruikt worden om mee op de foto te gaan of de huiskamer mee aan te kleden.

Ook kunnen de folie ballonnen met lucht gevuld en worden opgehangen met de speciale bevestigingspunten bijvoorbeeld boven de cadeau tafel. Vaak worden cijfer ballonnen gebruikt om ballon decoraties helemaal af te maken. Combineer deze bijvoorbeeld met matchende latex ballonnen om zo de indrukwekkendste ballonnentrossen te creëren.

Offerte aanvragen

Custom made

Laat u fantasie het werk doen en wij doen de rest

Buiten onze standaard cijfer en letter ballonnen kunnen wij deze ook geheel op maat laten maken. Heeft u een speciale maat of andere wensen, waar het getal of letter aan moet voldoen, dan is dit voor ons geen enkel probleem. Mits er een duidelijke beschrijving of digitaal voorbeeld van een bepaald lettertype is, kan deze helemaal speciaal op maat gemaakt worden. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat het cijfer of letter op de gewenste plaats bevestigd wordt.

Offerte aanvragen

Cijfer folie ballonnen laten versturen

Gemakkelijk en snel thuisbezorgd

Het is ook mogelijk om bij ons online jouw folie ballon letters of cijfers, gevuld met helium te bestellen. Deze kan je natuurlijk naar jezelf laten versturen om jouw feest aan te kleden, maar het is natuurlijk ook mogelijk om deze met een persoonlijke boodschap als cadeau te versturen naar de jarige of jubilaris.

De folie ballon cijfers zullen dan per post naar het door jouw gekozen aflever adres op jouw gekozen datum bezorgd worden.


Bestel online jouw cijfer ballonnen of verstuur ze als cadeau