Helium ballonboeket

Ballonnen zijn altijd een goed idee!

Ballonboeketten

Ballonnen zijn onmisbaar op een feestje

Ballontrosjes zijn uiteraard onmisbaar op feestjes en daarom maken wij veelvuldig gebruik van helium ballonnen bij de aankleding van feestelijke gelegenheden. Ballonboeketten worden vaak gebruikt als tafeldecoratie of als opvulling van een zaal. De Ballonnerie maakt de trosjes helium ballonnen met een ballongewichtje naar keuze en levert deze kant en klaar op uw gewenste locatie. De trosjes helium ballonnen kunnen bestaan uit verschillende formaten ballonnen of uit 1 formaat. Je kunt zelf bepalen hoeveel helium ballonnen en welke kleuren je wilt gebruiken. Wil je nog meer toevoegen aan het trosje? Dat is geen enkel probleem. De Ballonnerie heeft een ruim assortiment aan accessoires & toebehoren.

Helium

De ballonnen worden gevuld met een ontbrandbaar heliumgas en zweven circa 14 tot 16 uur, afhankelijk van het weer/temperatuur. Hoe groter de ballon, hoe langer de ballon blijft zweven. De grote helium ballonnen met een doorsnede van circa 90 cm zweven circa 3 dagen. De zweeftijd kunnen we door middel van het gebruik van hi-float verlengen.

Offerte aanvragen

Waarom De Ballonnerie?

De Ballonnerie is al bijna 30 jaar dé specialist op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Onze afdeling heeft veel ervaring met het maken van ballontrosjes in verschillende hoeveelheden. Kies bijvoorbeeld voor een standaard trosjes met zes helium ballonnen, erg geschikt voor op (sta)tafels of voor een grotere tros met meer dan 10 ballonnen voor bijvoorbeeld op de grond! Aan de onderkant van de ballontros zal een bijpassend ballongewichtje worden bevestigd, zodat de ballontros niet wegvliegt en mooi op zijn plek blijft staan.

Offerte aanvragen

Kan ik ook een ballonboeket laten versturen?

Ja tuurlijk!

Bij ons kan je een ballonboeket ook laten versturen naar de jarige als verrassing of om je eigen feest of gelegenheid aan te kleden.

Bestel nu