Inflatable

Kwalitatieve Inflatables voor Feesten en Evenementen - Ontdek Onze Collectie!

Behalve dat De Ballonnerie al 30 jaar toonaangevend is op het gebied van ballonnen en ballondecoraties, leveren wij ook inflatables. Inflatables zijn op elk evenement of feest een echte blikvanger en zorgen ervoor dat je opvalt in de massa.

De Ballonnerie biedt een breed assortiment opblaasfiguren, sky dancers, opening inflatables en inflatables naar eigen ontwerp aan en dit voor zeer scherpe prijzen. Op het gebied van opening inflatables hebben wij diverse leuke inflatables waaruit wij ballonnen kunnen oplaten. Denk bijvoorbeeld aan een grote fles champagne waar ballonnen uitkomen op een speciaal moment, zoals bijvoorbeeld een opening.
Daarnaast bieden we ook een Abraham of Sarah opblaasfiguur aan om iemand mee te verrassen op zijn of haar 50ste verjaardag en wat dacht je van een grote inflatable in de vorm van een taart voor een verjaardag, of een inflatable in de vorm van een baby voor een geboorte! De mogelijkheden zijn bij De Ballonnerie onbeperkt en we denken graag met je mee, zodat jouw evenement of feest een onvergetelijke dag wordt.

Heb je nog vragen over een inflatable? Neem dan gerust contact met ons op. Voor prijzen kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.