Zakelijke mailing

Bereik jouw doel met het versturen van een ballon!

Relaties of klanten op een persoonlijke manier verrassen of bedanken?

Je relaties of klanten op een persoonlijke manier verrassen met een ballon? Dat is mogelijk bij De Ballonnerie! Met onze zakelijke mailing zullen jouw klanten en relaties een ballon ontvangen op het woonadres of op het adres van het bedrijf. Wanneer de verpakking wordt geopend zal de, met helium gevulde ballon, uit de doos opstijgen. Hiermee breng je al snel een lach op het gezicht van de ontvanger. Het is eveneens mogelijk om een attentie aan de ballon mee te sturen, zoals een brochure of een bedankje voor de fijne samenwerking.

Collega's verrassen

Wil je een nieuwe collega binnen je bedrijf op een feestelijke manier verrassen, welkom heten of feliciteren? Dan is een folie ballon gevuld met helium het perfecte cadeau! De folieballonnen kunnen verzonden worden naar het bedrijf of naar het huisadres van een collega die vanuit huis werkt. De verrassing begint al bij het afleveren van het pakket, want wat is er nu leuker dan een pakket ontvangen op bijvoorbeeld je verjaardag. Zeker als je het niet verwacht!

Wanneer de doos geopend wordt, zal de helium ballon uit de doos zweven waarna je collega vervolgens je persoonlijk boodschap op het kaartje kan lezen. In overleg is het ook mogelijk om een cadeaukaart of geschenk met de ballon mee te sturen. 

Wilt u nog een extra persoonlijke touch aan de ballon toevoegen? Wij bieden naast onze standaard ballonnen ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerde ballon of ballonboeket te versturen. Zo is het mogelijk om een ballon met team foto, logo van het bedrijf of een eigen ontwerp te laten maken. Wilt u graag meer informatie ontvangen kunt u altijd contact met ons op nemen of een vrijblijvende offert aanvragen.

Offerte aanvragen

Producten promoten

Een nieuw of bestaand product onder de aandacht brengen doe je met (gepersonaliseerde) ballonnen van De Ballonnerie. Laat een logo of foto printen op een ballon en voeg hieraan een kaartje, folder/flyer of product toe aan de doos. Vervolgens kunnen wij deze voor jou bezorgen bij al jouw verkooppunten, influencers of potentiële klanten.

Bij het openen van het pakket zal de ontvanger zeer verast zijn wanneer jouw gepersonaliseerde ballon uit het pakket komt zweven. Dit is niet alleen een leuke verrassing, maar hiermee trigger je ook de ontvanger om een leuke foto of video te maken van de ballonnen voor op hun sociale media kanalen. Doordat de ballon circa 1,5 week blijft zweven, zal iedereen rondom de ontvanger ook op de hoogte zijn van de mailing.

Een zakelijke mailing met ballonnen is niet alleen leuk voor de ontvanger, maar is daarnaast ook een goede marketingtool voor jouw product of dienst.

Offerte aanvragen

Jouw logo op de ballonnen?

Naast ons grote assortiment ballonnen, is het ook mogelijk om in full colour je eigen bedrijfslogo of ontwerp op een ballon te laten drukken en te versturen als bedrijfsmailing, relatiegeschenk of jubileum cadeau. Een ballon als relatie geschenk met logo is een leuke attentie en een ideale oplossing voor de thuis werkende relatie voor het verzenden van promotionele artikelen. De gepersonaliseerde ballon met logo levert een grote meerwaarde bij het vergoten van de merkbekendheid en versterken van imago's en de marketing van je producten of diensten.

Een cadeau met logo zorgt voor een persoonlijke touch!
Voeg er optioneel een kaartje aan toe, een folder of een brochure en de verrassing compleet en is klaar voor verzending.
Door zelf een aflevermoment te kiezen, wordt de ballon op de juiste dag bezorgd op het aangegeven adres.

Offerte aanvragen

Kies zelf de gewenste verpakking

Onze ballonnen worden, gevuld met helium, verstuurd in een doos. Er kan een keuze worden gemaakt uit vier verschillende dozen:

1. Wit zonder opdruk
2. Blauwe 'De Ballonnerie' doos
3. Wit met blauwe ballonnen
4. Wit met rode hartjes ballonnen

Bij een grote mailing is het zelfs mogelijk om de doos te laten bedrukken en de vorm van de ballon zelf te ontwerpen.

Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
Hoe kan ik een zakelijke mailing sturen?

Een zakelijke mailing kan al vanaf één ballon, maar is ook mogelijk in grotere aantallen.

"Ik wil graag één ballon versturen’’
Wil je eenmalig iemand verrassen met een ballon, dan kun je dit gemakkelijk en snel regelen via onze website, onder het kopje 'ballon versturen'. Er is keuze uit een ruim assortiment ballonnen én het is mogelijk om een ballon te laten printen met een logo of foto. Rond het volledige bestelproces af en ontvang een factuur van de bestelling.

"Ik wil een grotere mailing versturen".
Een grote mailing versturen kan ook bij De Ballonnerie:
Kies een geschikte ballon uit ons assortiment (Wil je een ballon laten bedrukken met eigen logo? Kies dan voor een onbedrukte ballon).

Optioneel: Sla het bedrijfslogo in een goede kwaliteit op als PDF, EPS of AI.
Stel een lijst op in Excel waarin alle woonadressen van de klanten/relaties onder elkaar staan en/of het adres van het gewenste bedrijf.

Mail ons:   
- Productnaam en nummer van de gekozen ballon
- Logo als PDF of EPS (optioneel
- Excel-bestand met de woonadressen/adres van het bedrijf
- Brochure/Tekst op het kaartje
- Afleverdatum van de direct mailing

Zodra wij de bestelling hebben doorgekregen ontvang je een bevestiging.
In het geval van een ballon met eigen logo wordt er een voorbeeld naar je gestuurd. Na tevredenheid geef je akkoord.
Verras! De ballon blijft ongeveer 1,5 week zweven, dus 1,5 week plezier!

Dit cadeau is origineel, leuk en zeker een unieke verrassing voor je collega’s of zakelijke relaties!
Voor interesse of vragen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers door te bellen naar: 020-4940443, stuur een mail, of vraag een offerte aan!

"Ik wil op regelmatige basis een of meerdere ballonnen versturen."
De Ballonnerie heeft de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Folie ballonnen met bedrijfslogo

Makado Geeft Om De Ondernemers!