Onbedrukte ballonnen

In deze catogorie vind je alle beschikbare kleuren in verschillende maten latex ballonnen, die wij verkopen van de merken Qualatex, BelBal en Globos Festival. Al onze latex ballonnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en 100% biologisch afbreekbaar. Heb je vragen of twijfels over de juiste kleur? Neem gerust contact op met één van onze deskundigen. 

De latex ballonnen van Qualatex zijn perfect om te gebruiken voor ballondecoraties, maar kunnen ook worden gebruikt om te laten bedrukken of ter versiering op een feestje. Bij de Ballonnerie kun je kiezen uit veel verschillende Qualatex kleuren, zoals de standaard kleuren, fashion kleuren, jewel kleuren, pastel kleuren, metallic kleuren, chrome kleuren en de neon kleuren. Ook vind je bij de Ballonnerie diverse formaten Qualatex ballonnen, variërent van de kleine ballonnen in de maat 5 inch tot grote ballonnen in de maat 3 feet

Ook vind je bij ons een zeer uitgebreid assortiment latex ballonnen van het merk Belbal. De Belbal ballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. De afmetingen variëren van B85 (30 cm) tot het formaat B350 (90 cm). Met deze latex ballonnen zorg je voor een goede feeststemming, want een feestje zonder ballonnen kan natuurlijk niet! De latex ballonnen van BelBal zijn goed geschikt voor bedrukkingen en het aankleden van jouw (huis)feestje. 

De vrolijk gekleurde ballonnen zijn van het merk Globos Festival bieden we aan in veel verschillende kleuren. Naast de gewone kleuren hebben wij ook metallic kleuren in ons assortiment. De festival ballonnen zijn ideaal voor een leuk feestje! Vier je toevallig binnenkort je verjaardag, of organiseer je een babyshower? Dan zijn deze Globos Festival Ballonnen erg geschikt om bijvoorbeeld de woonkamer of tuin mee te versieren. De ballonnen zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar latex en zijn er in verschillende formaten:

G10 - 25 cm
G12 - 29 cm
GR12 - 30 cm
T12 - 28 cm (metallic)
TR12 - 30 cm (metallic)

Kies jouw gewenste kleur en maak gebruik van de filters in het menu links om nog gemakkelijker jouw producten te vinden. Als je de gewenste kleur hebt gevonden, kun je gemakkelijk de gewenst maat en het gewenst aantal aangeven.