Filters ({{ active_count }})
Filters

Ballongewichtjes

48 producten gevonden
Sorteren op:
Unique Bonbon Orange
Unique Bonbon Lime Green
Unique Bonbon Iridescent
Unique Bonbon Light Blue
Unique Bonbon Silver
Unique Bonbon Pink
Unique Bonbon Gold
Unique Bonbon Purple
Unique Bonbon Royal Blue
Unique Bonbon Magenta
Unique Bonbon White
Unique Bonbon Black
Unique Bonbon Green
Unique Bonbon Red
Qualatex Piramide Magenta
Qualatex spiraal Blue
Qualatex spiraal Red
Qualatex spiraal Pink

Ontdek ons uitgebreide assortiment ballongewichtjes

Behalve dat wij beschikken over een ruim assortiment ballonnen, beschikken wij ook over een groot assortiment toebehoren en accessoires. Online vind je een ruime keuze aan ballongewichtjes in diverse vormen en kleuren voor uw folie- of latex ballonnen. De gewichtjes zorgen ervoor dat de ballonnen, die gevuld zijn met helium, niet de lucht in vliegen en goed op zijn plaats blijven staan. Maar een ballongewichtje kan ook een leuk en creatief accessoire zijn. Je kan bij ons namelijk ook terecht voor ballongewichtjes in verschillende vormen, zoals een hartje, getallen, bonbon, spiraal, etc. Voor elke ballon hebben wij het juiste gewichtje. Een ballon gewichtje is dus niet alleen praktisch, maar het kan ook een leuke en creatieve toevoeging zijn aan elk feestje.

Bekijk ons assortiment ballongewichtjes en maak hierbij gebruik van onze handige filters om het perfecte ballongewichtje makkelijker en sneller te vinden.

Waarom zijn ballongewichtjes belangrijk?

Een ballongewichtje heeft als functie om de ballon op zijn plaats te houden en te voorkomen dat hij wegvliegt. Het gewichtje wordt aan het uiteinde van het lintje van de ballon bevestigd, waardoor de ballon veilig op de grond blijft.

Bij het versieren van feesten en evenementen zijn ballongewichten een essentieel onderdeel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en materialen, zodat ze passen bij de thema's en stijlen van de gelegenheid. Ballongewichten kunnen ook zeker decoratieve hun toevoeging hebben. Bij het versieren van feesten en evenementen met helium zijn ballongewichten dan ook essentieel onderdeel.

Ontdek onze diverse selectie aan ballongewichtjes en maak jouw feestje compleet met de perfecte keuze.

Hoe bereken ik welk ballongewichtje ik nodig heb?

Het gewicht van een ballongewichtje, ook wel bekend als een ballonverzwaarder, is een belangrijke factor die samenhangt met de trekkracht van de ballon. Elke heliumballon heeft een specifieke trekkracht, en deze informatie is te vinden op onze website in de specificaties van elke ballon. Om ervoor te zorgen dat de ballon altijd stevig op zijn plek blijft, is het essentieel dat het ballongewichtje zwaarder is dan de trekkracht van de ballon.

Bij het gebruik van heliumballonnen buiten is het ook nodig om een extra zwaar gewicht te gebruiken. Bovendien kunnen er meerdere gewichtjes aan een ballon worden bevestigd. Dit is vanwege eventuele wind, die de trekkracht van de ballon kan vergroten.

Stappen om het juiste ballongewichtje te bepalen:

  1. Vind de trekkracht van de ballon in de specificaties.
  2. Vergelijk de trekkracht met het gewicht van het gewichtje.
  3. Zorg ervoor dat het gewichtje altijd zwaarder is dan de trekkracht van de ballon.

Op deze manier zorg je ervoor dat de ballon veilig op zijn plek blijft en voorkom je dat hij wegvliegt.

Als je nog verdere vragen hebt over het kiezen van het juiste ballongewichtje, staan wij klaar om je te helpen.