Grote bedrukte ballonnen

Echt opvallen doe je groots

Wil jij met jouw bedrijfslogo opvallen in de massa? Bij ons is het mogelijk om je eigen persoonlijke ontwerp op een grote ballon te laten drukken, zoals bijvoorbeeld een logo of een tekst. De grootte van de ballon zorgt voor veel impact bij bijvoorbeeld een opening, marketingactie of ander event. De reuzeballonnen zijn beschikbaar en te bedrukken met een logo of ander ontwerp in zowel 60 als 90 centimeter doorsnede en zelfs groter. Ook is het mogelijk om de ballonnen door ons te voorzien van helium of lucht. 

Bedrukte ballonnen: een goede vorm van marketing voor jouw bedrijf!
Laat ballonnen bedrukken voor de opening van jouw bedrijf of voor een bijzondere gelegenheid, zoals een 10-jarig bestaan. Bedrukte ballonnen zijn hiervoor echt een top idee! Door het logo van jouw bedrijf op de ballonnen te laten drukken, zorg je ervoor dat de naam van jouw bedrijf opvalt, wat voor meer naamsbekendheid zal zorgen. De Ballonnerie biedt talloze mogelijkheden om net even dat extraatje te geven aan de ballonnen. Bedrukte ballonnen zijn een geweldige manier van marketing in de vorm van reclame voor het verspreiden van een boodschap. 
 

Alles is mogelijk

Bij ons kun je grote reuze ballonnen laten bedrukken vanaf 60 cm doorsnede en in een oplage vanaf 5 stuks. Op deze ballonnen kunnen we van 1 kleur tot 4 kleuren zeefdrukken. Voor het maken van een mooie opdruk hebben wij een goed voorbeeld nodig om het beste resultaat te bereiken. Hiervoor hebben wij een Adobe Illustrator bestand nodig (EPS, AI) of een bewerkbaar PDF bestand. 

De mogelijkheden:
 • Keuze uit verschillende formaten ballonnen
 • Enkelzijdige druk of dubbelzijdige druk
 • Keuze uit verschillende kleuren ballonnen
 • Keuze uit verschillende drukkleuren
 • Keuze uit verschillende oplages
Formaten:
 • 40 cm
 • 50 cm
 • 60 cm
 • 90 cm
 • 120 cm
 • 150 cm
Waarom De Ballonnerie?
De Ballonnerie is gespecialiseerd in het bedrukken van ballonnen en daarom bieden wij een snelle service voor een scherpe prijs. We maken alleen gebruik ballonnen van een zeer hoogwaardige kwaliteit latex. Al onze latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Je vindt bij ons ballonnen, die leverbaar zijn in tientallen kleuren. Tevens is het mogelijk om jouw eigen ontwerp te laten drukken op verschillende soorten ballonnen. Naast grote oplages is het ook mogelijk om een kleiner aantal ballonnen te laten drukken bij De Ballonnerie. Ook vind je bij De Ballonnerie toebehoren en accessoires voor de ballonnen. Denk bijvoorbeeld aan lintsluitingen, ballonstokjes, ballongewichtjes en natuurlijk helium.

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Al onze latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar, klik hier voor meer informatie 

Offerte aanvragen