Grote helium ballonnen

Opvallend groot

Grote helium ballonnen

Opvallend groot

Grote helium ballonnen vallen op tijdens jouw feest of evenement! We kennen allemaal wel de standaard latex ballonnen, maar de grote varianten kunnen echt voor een wow-effect zorgen! De reuze helium ballonnen kunnen op verschillende hoogtes worden gehangen, zodat er een speels effect ontstaat. Doordat de grote ballonnen gevuld kunnen worden met helium, kunnen ze op elke gewenste plek worden bevestigd. De ballonnen kunnen bijvoorbeeld ook als trosjes op de grond worden geplaatst met een ballongewichtje. Ook is het mogelijk om de grote ballonnen te vullen met lucht en deze aan het plafond te hangen. Naast ons grote assortiment aan kleuren, bieden we ook veel verschillende formaten aan: van circa 50 cm tot wel 2,40 meter! 

Onze mega helium ballonnen kunnen ook worden bedrukt met jouw logo of elke andere mogelijke tekst of ontwerp. Bekijk onze pagina grote bedrukte ballonnen voor meer informatie.

Trending

Op dit moment zijn de grote helium ballonnen met confetti erin of een tassel onder de ballon veel te zien op bijvoorbeeld social media. Deze ballonnen zijn super trendy en stelen echt de show op een feestje!

Offerte aanvragen

Grote helium ballonnen bedrukt met logo of tekst

Ga voor de grote WoW

Door de grote ballonnen te voorzien van een bedrijfslogo of tekst wordt het geheel nog krachtiger. Deze branding geeft net het beetje meer qua uitstraling van het logo of huisstijl. Door verschillende kleuren te combineren kunnen we op het thema of festiviteit inspelen. Er zijn ook mogelijkheden om bijvoorbeeld diverse uitingen op de ballonnen te drukken om zo een bepaalde boodschap uit te dragen.

Zelfs in enorme grote ruimte kun je door deze ballonnen in trossen neer te zetten een gezellige sfeer creëren.
Ook is het een mogelijkheid om met deze ballonnen een looproute te creëren om feestgangers een bepaalde route te laten lopen.

De mogelijkheden zijn hier dus ook GROOTS !


Offerte aanvragen