Filters ({{ active_count }})
Filters

Tapes

15 producten gevonden
Sorteren op:

Verschillende Soorten Tape voor Ballondecoraties en Feestversiering bij De Ballonnenrie

Bij De Ballonnenrie vind je een uitgebreid assortiment tapes, speciaal ontworpen voor ballondecoraties en feestversieringen. Of je nu een rode loper wilt bevestigen of ballonnen aan elkaar wilt plakken voor een prachtige decoratie, wij hebben de juiste tape voor elke gelegenheid.

Tape voor Ballondecoraties

Voor het plakken van ballonnen aan elkaar, bijvoorbeeld voor een organische ballondecoratie, bieden wij speciaal dubbelzijdig balloonbond tape van het merk Clik-Clik. Deze tape is ideaal voor het creëren van professionele ballondecoratie. Als alternatief hebben wij ook Sticky Dots, een handige oplossing voor het plakken van ballonnen. Bekijk ons Sticky Dots product voor meer informatie.

Tape voor Feestversiering

Onze gaffertape van het merk Deltec is perfect voor het bevestigen van feestversieringen, zoals een rode loper. Deze tape is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk af te scheuren, waardoor je snel en efficiënt kunt werken. We hebben deze gaffertape in verschillende kleuren, zodat je altijd een tape vindt die past bij de kleur van jouw feest.

Verpakkingstape

Voor het dichtplakken van ballon dozen hebben wij ook tape die voorkomt dat de doos met een mes of schaar geopend wordt door middel van het niet snijden logo. Onze 'niet snijden' tape zorgt ervoor dat niemand per ongeluk de ballonnen beschadigt bij het openen van het pakket. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat de inhoud intact blijft.

Ons Assortiment Tape

Bij De Ballonnenrie vind je een breed scala aan tapes, waaronder:

  • Garland Tape
  • Ballonnen Tape
  • Dubbelzijdig Tape
  • Decoratie Tape
  • Verpakkingstape
  • Niet Snijden Tape
  • Neon Tape
  • Duct Tape (in verschillende kleuren zoals rood, zwart, groen, blauw, en oranje)

Kies de Juiste Tape voor Jouw Decoratie

Of je nu op zoek bent naar tape voor het creëren van prachtige ballondecoraties of voor het bevestigen van feestversieringen, bij De Ballonnenrie hebben we precies wat je nodig hebt. Onze tapes zijn van hoge kwaliteit en speciaal ontworpen om aan al jouw decoratiebehoeften te voldoen.

Vragen? Neem contact met ons op.
Wij helpen je graag verder met het vinden van de perfecte tape voor jouw decoratieprojecten.