Filters ({{ active_count }})
Filters

Verjaardag ballon versturen

314 producten gevonden
Sorteren op:

Een helium ballon het leuste cadeau voor de jarige
Hiep hiep hoera! Feliciteer de jarige job met zijn of haar verjaardag door een helium ballon te versturen van De Ballonnerie! Wij hebben een ruim assortiment aan verjaardag ballonnen variërend van vorm, ontwerp, kleur en opdruk. Wanneer de jarige het pakketje ontvangt en de doos opent, zal de helium ballon omhoog vliegen wat voor een ware verrassing zal zorgen!

Wat voor verjaardags ballonnen hebben wij?
In ons assortiment verjaardag ballonnen vind je veel verschillende kleuren ballonnen, maar ook veel verschillende soorten ballonnen. Denk bijvoorbeeld aan een ronde folieballon, een ronde en transparante bubble ballon, of een shape ballon. (dit zijn ballonnen die een speciale vorm hebben). Je kunt bij ons terecht voor kleine ballonnen, maar ook voor hele grote ballonnen. Alle deze ballonnen hebben wij met verschillende opdrukken in het engels maar ook in het nederlandstalig. 

Verjaardags ballonnentros
Het is ook mogelijk een ballonboeket te laten versturen.Een ballonboeket wordt ook wel een ballonnentros genoemd.
Een tros ballon bestaat uit meerdere ballonnen vaak uit verschillende bij elkaar passende kleuren en maten wat samen één boeket vormt.
Wij hebben kant en klaar boeketten maar ook kunt u uw boeket zelf samen stellen.

Hoe werkt een verjaardagsballon versturen met een persoonlijke boodschap?
Je kiest een ballon, plaatst de ballon in de winkelmand en voeg gratis een persoonlijke tekst toe indien gewenst. De ingevulde tekst wordt dan op een gekleurd kaartje aan de ballon gehangen. Op deze manier maak je de felicitatie nog persoonlijker. Kies vervolgens een afleverdatum en volg de stappen tot het afrekenen. Wij bezorgen op elk adres in Nederland! Het versturen van een ballon is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest!

Bekijk ons ruime assortiment verjaardag ballonnen en maak hierbij gebruik van de functie "Filter” om die perfecte ballon nog makkelijker te vinden!