Filters ({{ active_count }})
Filters

Cijfer folieballonnen

311 producten gevonden
Sorteren op:

Ben je op zoek naar een folieballonnen in de vorm van cijfers? Dan zit je bij De Ballonnerie goed! Denk aan ballonnen in een bepaalde leeftijd, iemand z'n geluksgetal, huisnummer, naam of bedrijfsnaam, die als decoratie kunnen dienen op een feestje of als leuke verrassing. Ook voor een jubileum zijn deze ballonnen erg geschikt! Cijfer ballonnen van De Ballonnerie zijn geschikt voor elke gelegenheid! Wordt jouw zoon of dochter 1 jaar? Dan is een folieballon met een getal erg leuk als decoratie op deze speciale dag. Wordt jouw broertje of zusje 18 jaar? Ook dan zijn onze cijfer ballonnen een goed idee!

Naast de cijfers is het ook erg origineel om iemand zijn naam in ballonnen op te hangen tijdens een feestje met onze folieballon letters. Wij bieden veel verschillende cijfer ballonnen aan in verschillende kleuren en formaten. Zo hebben wij cijfer in het goud, rose goud en zilver, maar ook in andere felle kleurtjes en zelfs holographic! Onze grootse cijfers hebben een formaat van één meter! De cijfer folie ballonnen kunnen we zowel ongevuld als gevuld met helium versturen. Gevuld met helium is een leuke en eenvoudige manier om iemand op afstand te verrassen. 

Bekijk ons ruime assortiment cijfer folieballonnen en maak hierbij gebruik van de filters zodat je nog makkelijker jouw gewenste product kunt vinden.