Latex Ballonnen

Ballonnen kopen bij De Ballonnerie is erg eenvoudig en snel geregeld!

Ballonnen online bestellen kan tegenwoordig supersnel en eenvoudig! Onze latex ballonnen zijn van hoogwaardige kwaliteit, TUV en Nitrosamine goedgekeurd en 100% biologisch afbreekbaar. Ze zijn uitermate geschikt voor het maken van ballondecoraties, het bedrukken van logo’s of voor het decoreren van feesten en evenementen. Het assortiment van De Ballonnerie biedt een ruime keuze onbedrukte latex ballonnen aan van de merken BelBalQualatex en Globos Festival. Deze merken staan bekend om de goede kwaliteit  voor een scherpe prijs! 

Soorten latex ballonnen
Latex ballonnen
 zijn ideaal om het huis of de tuin mee te versieren wanneer er een speciale gelegenheid op de planning staat, zoals bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte of jubileum. Onze latex ballonnen zijn in veel verschillende vormen, kleuren en formaten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan het standaard formaat ballonnen, grote ronde ballonnen, hartjes ballonnen, donut ballonnen, blossom ballonnen of waterballonnen. Naast de standaard kleuren, bieden wij ook prachtige metallic, pastel, neon en chrome kleuren aan. Metallic en chrome ballonnen zorgen net voor wat extra shine op jouw feestje!

Bedrukte latex ballonnen
Onbedrukte gekleurde latex ballonnen zorgen natuurlijk al voor een feestelijke sfeer, maar bedrukte latex ballonnen kunnen ook goed van pas komen tijdens een bijzondere gelegenheid, zoals bijvoorbeeld het vieren van iemand zijn 50ste verjaardag, huwelijk of een geboorte. 

Folieballonnen
Naast onze latex ballonnen bieden we ook folieballonnen aan. Deze ballonnen zijn gevuld met helium zeer geschikt voor ballonpost. Daarnaast zijn ze ook ongevuld verkrijgbaar. Folieballonnen hebben we ook voor elke gelegenheid en voor elke feestdag. 

Kies de gewenste categorie en maak vervolgens gebruik van de filters links in het menu om nog gemakkelijker jouw perfecte ballonnen te vinden.

Al onze latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar, klik hier voor meer informatie.