Filters ({{ active_count }})
Filters

Confetti & Streamers

141 producten gevonden
Sorteren op:

Bij De Ballonnerie kun je terecht voor wel honderen soorten confetti. 
Confetti is altijd een feestelijke en kleurrijke toevoeging aan elk evenement of feestje.
Confetti is niet alleen leuk om te zien, maar het brengt ook een positieve energie met zich mee. Het symboliseert de vreugde en het geluk van het moment en zorgt voor een feestelijke sfeer die iedereen laat lachen en of dansen. En wist je dat er verschillende soorten confetti zijn?
In deze categorie vind je tafelconfetti, confetti grootverpakkingen en confetti om te laten knallen. 
Gebruik de functie: "Filter Zoekopdracht" om een keuze te maken tussen confetti, streamers, confetti vormen, tafelconfetti en serpetine.
Naast de kleur, zoals goud en roze kun je ook een keuze maken in het soort confetti: mat, metallic, glow en laser en eventueel in vorm, zoals rond of hartjes. De papieren confetti en de streamers, die bedoeld zijn om te gebruiken in een shooter of een blower zijn ook biolgoisch afbreekbaar.
Let op: dit geldt niet voor de metallic kleuren. De grootste confetti die wij beschikbaar hebben is rond en heeft een doorsnede van circa 5,5 cm.

Bekijk ons brede assortiment confetti en maak hierbij gebruik van de functie “Filter Zoekopdracht” om je product nog makkelijker te kunnen vinden.