Filters ({{ active_count }})
Filters

Cijfer & Letter ballon versturen

367 producten gevonden
Sorteren op:

Wil je iemand verrassen met een folieballon, gevuld met helium in de vorm van zijn of haar leeftijd, geluksgetal, huisnummer, naam of bedrijfsnaam? Of iemand feliciteren met een jubileum? Dan is de ballonpost in de vorm van een cijfer, letter of leesteken echt iets voor jou! Cijfer ballonnen of letter ballonnen van De Ballonnerie zijn geschikt voor elke gelegenheid! Wordt jouw zoon of dochter 1 jaar? Dan is een cijfer folieballon erg leuk als decoratie op deze speciale dag. Wordt jouw broertje of zusje 18 jaar? Ook dan zijn onze cijfer ballonnen een goed idee!

Naast de cijfers is het ook erg origineel om iemand zijn naam in ballonnen op te hangen tijdens een feestje met onze ballon folieletters. Wij bieden veel verschillende cijfer en letter ballonnen aan in verschillende kleuren en formaten. Zo hebben wij cijfer en letter folieballonnen beschikbaar in het goud, rosegoud en zilver en de cijfers folieballonnen ook andere felle kleurtjes en zelf holographic! Onze grote cijfers en letters hebben zelfs een formaat van één meter! Het versturen van een ballon is een leuke en eenvoudige manier om iemand op afstand te verrassen.

Bekijk ons ruime assortiment cijfer & letter ballonnen en maak hierbij gebruik van de functie "Filter” zodat je nog makkelijker je product kan vinden.