Verzenddozen

Voor onze ballonpost gebruiken wij verschillende dozen, verschillend in grootte en opdruk. Al deze dozen worden geproduceerd met een FSC keurmerk (FSC Mix 70%). Dat wil zeggen dat 70% van al het hout of de houten vezels afkomstig zijn uit FSC gecertificeerd bos. Het overige deel bestaat uit gerecycled materiaal en/of uit hout of vezels uit FSC gecontroleerde bronnen. 

Ballonnen

Wij gebruiken verschillende soorten ballonnen. Een van de meest gebruikte ballonnen zijn onze latex ballonnen. Deze zijn gemaakt van het sap van een rubberboom en zijn dus 100% biologisch afbreekbaar. De vertering van een latex ballon duurt even lang als de vertering van een eikenblad. 

Nieuwsgierig hoe latex ballonnen worden gemaakt?

Bekijk het hier!

Eco Ballon Ribbon

Voor situaties waarbij het belangrijk is dat de volledige decoratie biologisch afbreekbaar is, hebben wij eco balloon ribbon ontwikkeld. Dit lint lost op zodra het met water in aanraking komt. In combinatie met latex ballonnen zorgt dit voor een milieubewuste oplossing. 

Eco Ballon Ribbon

Bekijk in deze video hoe het eco-lint oplost in water

Decoraties

Wij plaatsen de mooiste decoraties bij onze klanten. Maar wat gebeurt er na afloop? Vaak ruimen onze klanten zelf de decoratie op. Wij adviseren hen waar nodig in hoe zij dit het beste kunnen doen. Tegen een vergoeding kunnen wij de decoratie ook weer komen ophalen. Dan zorgen wij dat dit op de juiste manier wordt opgeruimd en waar kan (bijvoorbeeld gewichten en frames) wordt hergebruikt.