Masterclasses

Als decorateur ben je nooit uitgeleerd

In samenwerking met Qualatex verzorgen wij een aantal keer per jaar Masterclasses. We hebben al verschillende 'balloon artists' mogen ontvangen die de mooiste decoraties hebben laten zien en de technieken hierbij demonstreerden. Zo heeft Sue Bowler onze cursisten meegenomen in de wereld van Organic decoraties en liet Alberto Falcone ons de Weddingtrends van het moment zien. 


We houden je hier op de hoogte van de Masterclasses die in gepland staan en je kunt je dan ook direct aanmelden. 

Masterclass - 3 mei 2021

Chris Adamo - Organic Decor

Chris Adamo is coming to Amsterdam!

Chris Adamo, uit Australië is een van de beste instructeurs uit de ballon-industrie, internationaal bekend om zijn organische decoraties en grote sculpturen. De dag zal vol zitten met informatie, ontwerpen, technieken, een kans om veel bij te leren!  De onderwerpen die behandelt worden zijn onder meer; het bouwen van organische slingers, wolken en verlichten van ballonnen. Hiermee zal Chris je een kijk geven door zijn ogen hoe hij op zijn creatieve manier styled, decoreert, installeert en monteert.


Inloop 09:00 uur
Start Masterclass 09:30 uur
Einde 17:00 uurLocatie
Hotel Van Der Valk Oostzaan
Westeind 1 (Verl. Stellingweg)
1511 MA Oostzaan
Parkeren is gratis op het parkeerterrein van het hotel


De lesdag kost € 150,00 exclusief btw en hierbij zit inbegrepen:

  1. Lunch
  2. Koffie/Thee/Water
  3. Shoptegoed t.w.v. €25,00
    Het shop tegoed is alleen te besteden op de dag zelf (na de lessen) tot 19:00 uur, op onze eigen locatie. Dit onder het genot van een drankje.


Let op!
De betaling dient voor 1 september 2020 binnen te zijn, anders kunnen wij uw plek niet garanderen. Na inschrijving is annuleren niet meer mogelijk.