Helium ballonnen

Feest vieren met helium ballonnen

Een plafond vol ballonnen

Organiseer je een feestje voor een verjaardag, bruiloft, evenement of welke gelegenheid dan ook. Het zijn momenten om te herinneren en daarom helpen wij je graag met alle ballondecoraties. Met helium ballonnen is het namelijk altijd feest! Het assortiment helium ballonnen van De Ballonnerie bestaat uit verschillende kleuren, merken en formaten. Al onze helium ballonnen zijn zeer geschikt voor ballondecoraties, het bedrukken van logo’s of voor het decoreren van feesten en partijen. De latex ballonnen worden gevuld met een ontbrandbaar heliumgas. De helium ballonnen zweven ca. 14 tot 16 uur, afhankelijk van het weer. Hoe groter de ballon, hoe langer de ballon blijft zweven. De grote helium ballonnen met een doorsnede van circa 80 cm, zweven circa 3 dagen. Dit kun je door middel van hi-float nog verlengen tot circa 10 dagen en standaard maat tot circa 3 dagen! De Ballonnerie levert door heel Nederland.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Al onze ballonnen zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen en hebben het predicaat 100% biologisch afbreekbaar.

Offerte aanvragen

Waarom De Ballonnerie

Wij bezorgen de heliumballonnen met onze eigen decoratieservice dit zijn allemaal mensen die al jaren in het vak zitten. Ze beschikken over een bus met de meeste benodigdheden om alles goed te monteren.
Door deze ervaring weten we precies wat er nodig is op een locatie om het geheel om te toveren tot een prachtig geheel. 
De keuze in de ballonkleuren is heel groot en ook hebben we keuze uit verschillende maten heliumballonnen en ook kan de kleur van het lint gekozen worden. Ook kunt even kijken wat de mogelijkheden zijn qua trossen heliumballonnen er zijn om het geheel nog even net meer af te maken.
wil u er ook nog wat leuke folieballonnen aan toevoegen om een leeftijd of boodschap weer te geven kijk dan even in deze catogorie.


Offerte aanvragen

Kan ik ook helium ballonnen laten versturen?

Ja tuurlijk!

Geen tijd om zelf helium ballonnen op te halen of zijn de bezorgkosten te hoog? Kies dan voor het versturen van je helium ballonnen.
Losse helium ballonnen versturen wij per 8 stuks en zijn altijd behandeld met een hi-float, zodat deze ca. 3 dagen blijven zweven.

Bestel nu