Confetti Ballonnen

Add a little confetti to each day

Can we have a little bit more glitter?

Sure, you can!

Confetti ballonnen zijn op het moment erg trendy! 
Met deze unieke doorzichtige ballonnen met confetti zorg je zeker voor een opvallend feestje. Een confetti ballon kan worden gebruikt voor een verjaardag, jubileum, bruiloft, gender reveal party, baby shower, geboorte, etc. Kies voor de kleur confetti die jij wilt, zoals goud, zilver of bijvoorbeeld rood. Deze doorzichtige helium ballon wordt gevuld met (metallic) confetti, wat een super gaaf effect geeft. De confetti blijft plakken aan de zijkant van de ballon en ligt niet op de bodem, hierdoor is de confetti goed zichtbaar. Er kan eventueel ook een cluster van vier kleine ballonnen onder de confetti ballon worden gehangen. Er wordt meestal gekozen voor een grote transparante ballon van circa 90 cm groot (3ft), maar andere formaten zijn ook mogelijk, denk aan 11- en 16 inch ballonnen. Voor ieder event is er een bijpassende ballon te vinden. De ballon met confetti wordt vastgemaakt aan een mooi lint(je) met eventueel een bijpassend ballongewichtje.

Tassel ballon
Wil je de aandacht trekken met je ballonnen? Denk dan eens aan een tassel ballon. Dit zijn grote ballonnen van circa 90 cm, waar tassels aanhangen. Dit zijn vrolijke kwasten die je ballon net dat extraatje geven. Ideaal voor een opening van een winkel of een speciale actie, waarmee je de aandacht van de klanten kunt trekken. Het is hierbij ook mogelijk om voor een bedrukte ballon te kiezen met tekst en/of logo naar keuze.

Offerte aanvragen

Als er confetti is

Weet je dat het een feest is

Feest vieren doe je met confetti, dat wisten ze in 1891 in Parijs al en wisten jullie dat confetti vroeger stond voor gezondheid, welvaart en geluk?
Nog een goede reden om jouw feest te vieren met confetti ballonnen. 
Er zijn meerdere mogelijkheden hoe we de confetti ballon kunnen toepassen, bijvoorbeeld als decoratie.

Hierbij maken wij gebruik van een transparante ballon met hi-float en metallic confetti.
Hi-float is een gel, die je in de ballon aanbrengt, wat zorgt voor een extra laagje in de ballon, hierdoor blijft de ballon langer zweven. Bij confetti ballonnen gebruiken we echter hi-float om ervoor te zorgen dat de confetti aan de wand van de ballon blijft plakken en dus niet op de bodem van de ballon blijft liggen. Dat in combinatie met een transparante ballon en metallic confetti geeft een heel mooi effect. 

Offerte aanvragen

WOW

Krijg een indruk

Gender Reveal Party ballon

Een confetti ballon kan ook erg leuk zijn om het geslacht van de verwachtte baby bekend te maken aan familie en vrienden. Hiervoor gebruiken we geen doorzichtige ballon, maar een grote ballon in elke gewenste (donkere) kleur met aan de binnenkant blauwe of roze confetti en/of ballonnetjes. Wanneer de ballon kapot wordt geprikt, valt er blauwe of roze confetti en/of ballonnetjes uit en wordt het geslacht dus bekend gemaakt! Het is hierbij ook mogelijk om voor een bedrukte ballon te kiezen met tekst en/of logo naar keuze. Klik hier om de designs te kijken.

Vaak word er bij een gender reveal party ook de rest van de ruimte feestelijke  versiert in het roze en blauw thema met bijvoorbeeld helium ballonnen of een organische ballon decoratie.

Offerte aanvragen

Bang!

Confetti ballonnen als special effect.

Ook kunnen confetti ballonnen worden gebruik als special effect voor bijvoorbeeld een opening of een wow-effect op een hoogtepunt van een feest.

Hierbij gebruiken wij juist vaak geen transparante ballonen, waardoor het verassingseffect des te groter is, omdat niemand verwacht dat er in de ballonnen confetti zit. De ballonnen kunnen met lucht of helium gevuld worden en bijvoorbeeld stuk geprikt worden of met een speciaal systeem boven het publiek gehangen worden en met één druk op de knop alle ballonnen laten knallen, waardoor de confetti die in de ballon zit naar langzaam naar beneden dwarrelt. 

Offerte aanvragen
WoW