Offerte aanvragen

Confetti Ballonnen

Confetti ballonnen zijn op het moment erg trendy! 
Met deze unieke doorzichtige ballonnen met confetti zorg je zeker voor een opvallend feestje. Een confetti ballon kan worden gebruikt voor een verjaardag, jubileum, bruiloft, gender reveal party, baby shower, geboorte, etc. Kies voor de kleur confetti die jij wilt, zoals goud, zilver of bijvoorbeeld rood. Deze doorzichtige helium ballon wordt gevuld met (metallic) confetti, wat een super gaaf effect geeft. De confetti blijft plakken aan de zijkant van de ballon en ligt niet op de bodem, hierdoor is de confetti goed zichtbaar. Er kan eventueel ook een cluster van vier kleine ballonnen onder de confetti ballon worden gehangen. Er wordt meestal gekozen voor een grote transparante ballon van (3ft) van circa 90 cm groot, maar andere formaten zijn ook mogelijk, denk aan 11- en 16 inch ballonnen. Voor ieder event is er een bijpassende ballon te vinden. De ballon met confetti wordt vastgemaakt aan een mooi lint(je) met eventueel een bijpassend ballongewichtje.

Gender Reveal Party ballon
Een confetti balllon kan ook erg leuk zijn om het geslacht van de baby bekend te maken aan familie en vrienden. Hiervoor gebruiken we geen doorzichtige ballon, maar een grote ballon in elke gewenste kleur met aan de binnenkant blauwe of roze confetti. Wanneer de ballon kapot wordt geprikt, valt er blauwe of roze confetti uit en wordt het geslacht dus bekend gemaakt! Het is hierbij ook mogelijk om voor een bedrukte ballon te kiezen met tekst en/of logo naar keuze.

Tassel ballon
Wil je de aandacht trekken met je ballonnen? Denk dan eens aan een tassel ballon. Dit zijn grote ballonnen van circa 90 cm, waar tassels aanhangen. Dit zijn vrolijke kwasten die je ballon net dat extraatje geven. Ideaal voor een opening van een winkel of een speciale actie, waarmee je de aandacht van de klanten kunt trekken. Het is hierbij ook mogelijk om voor een bedrukte ballon te kiezen met tekst en/of logo naar keuze.

Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen Confetti Ballonnen

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie