Staat er binnenkort een feestje op de planning? En ben je nog op zoek naar leuke decoraties? Met helium ballonnen zorg je voor het echte feestgevoel!

Helium ballonnen bestaan in alle kleuren en formaten.
Naast de standaard kleuren bieden we ook metallic en chrome kleuren aan, zoals goud en zilver.

Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Losse helium ballonnen aan het plafond
Trosjes helium ballonnen
Grote ronde helium ballonnen op verschillende hoogtes
Grote ronde helium ballonnen bevestigd aan lint met een ballongewichtje
Ballon-oplatingen (dit geldt alleen voor latex ballonnen met een eco balloon ribbon)
Inflatables, gevuld met helium ballonnen

Waarom De Ballonnerie?
De Ballonnerie is al bijna 30 jaar dé specialist op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Wij leveren 7 dagen per week helium ballonnen, door heel Nederland! Zoals hierboven genoemd, verzorgen wij naast gewone helium ballonnen ook grote helium ballonnen (circa. 90 cm doorsnede) en inflatables, waar helium ballonnen uitkomen. Inflatables gevuld met helium ballonnen zijn zeer geschikt voor een speciale gelegenheid, zoals een onthulling of opening. Op het meest speciale moment van de dag kunnen de helium ballonnen los worden gelaten.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan met verschillende mogelijkheden om jouw evenement of feest net even wat extra’s te geven. Je hoeft de helium ballonnen niet zelf te vullen, want wij leveren de helium ballonnen kant-en-klaar bij jou af. Je kunt zelfs kiezen voor een specifieke lintsluiting of een leuk kaartje voor aan de ballon. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om de ballonnen te voorzien van een eigen logo en/of tekst, want het bedrukken van ballonnen is de perfecte manier van marketing in de vorm van reclame. Kies voor de helium ballonnen van De Ballonnerie, want ballonnen zijn niet voor niets de perfecte versiering voor elke gelegenheid!

Al onze latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar en daarom niet schadelijk voor het milieu. Klik hier voor meer informatie. Tevens verkopen wij ook 100% milieu afbreekbaar lint (wateroplosbaar), deze worden worden voornamelijk ingezet bij oplatingen. 

Vragen?
Bekijk onze foto’s voor meer inspiratie. Voor prijzen en andere vragen kun je contact opnemen met één van onze collega’s, of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Offerte aanvragen

Ballondecoratie

met helium ballonnen