Offerte Aanvragen

Helium Ballonnen

Helium Ballonnen
Organiseer je een feestje voor een verjaardag, bruiloft, evenement of voor welke gelegenheid dan ook? Het zijn momenten om te herinneren en daarom helpen wij je graag met alle ballondecoraties. Met helium ballonnen is het namelijk altijd feest! Het assortiment helium ballonnen va..
Grote Helium Ballonnen
Grote helium ballonnen vallen op tijdens jouw feest of evenement! We kennen allemaal wel de standaard latex ballonnen, maar de grote varianten kunnen echt voor een wow-effect zorgen! De reuze helium ballonnen kunnen op verschillende hoogtes worden gehangen, zodat er een speels effect ontstaat. Doordat de grote ballonne..
Ballonnen Oplaten
Wil je ballonnen oplaten tijdens een feestelijke opening, wedstrijd of herdenking? Dat kan met de ballonnen van De Ballonnerie! We hebben een grote collectie 100% biologisch afbreekbare helium ballonnen in veel verschillende kleuren. Het oplaten van ballonnen is een leuke belevenis en blijft in alle gevallen ee..
Trosjes Helium Ballonnen
Ballontrosjes zijn uiteraard onmisbaar op feestjes en daarom maken wij veelvuldig gebruik van helium ballonnen bij de aankleding van feestelijke gelegenheden. Ballontrosjes worden vaak gebruikt als tafeldecoratie of als opvulling van de zaal. De Ballonnerie maakt kant en klare trosjes helium ballonnen met een ballongew..
Inflatables Helium Ballonnen
Helium ballonnen zorgen voor een feestelijke sfeer op elk feestje en evenement! De Ballonnerie levert helium ballonnen voor elke gelegenheid van 50 tot 1000 ballonnen of meer. Wij leveren de helium ballonnen kant-en-klaar af inclusief lintjes. Wil je een grote hoeveelheid ballonnen oplaten? De Ballonnerie heeft een gro..

Helium ballonnen bestel je eenvoudig en snel bij De Ballonnerie! Wij zijn dé specialist op het gebied van ballonnen en leveren helium ballonnen door heel Nederland, 7 dagen per week. De Ballonnerie is al meer dan 25 jaar een begrip als het gaat om ballonnen of feestartikelen. Ben je op zoek naar inflatables, losse helium ballonnen, trosjes heliumballonnen of wil je graag helium ballonnen oplaten? Dit is allemaal mogelijk bij ons.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan met verschillende mogelijkheden om jouw evenement of feest net even wat extra’s te geven. Je hoeft de helium ballonnen niet zelf te vullen, want wij leveren de helium ballonnen kant-en-klaar bij jou af. Je kunt zelfs kiezen voor een specifieke lintsluiting of een leuk kaartje voor aan de ballon. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om de ballonnen te voorzien van een eigen logo en/of tekst, want het bedrukken van ballonnen is de perfecte manier van marketing in de vorm van reclame. Kies voor de helium ballonnen van De Ballonnerie, want ballonnen zijn niet voor niets de perfecte versiering voor elke gelegenheid!

Al onze latex ballonnen en linten zijn 100% biologisch afbreekbaar en daarom niet schadelijk voor het milieu. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk onze foto’s voor meer inspiratie. Voor prijzen kun je contact opnemen met één van onze collega’s, of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.