Over ons

De ballonnerie is een familiebedrijf.

Naast Pim (de eigenaar), werken ook zijn vrouw (Annemiek), zoon (Nick) en dochter (Jill) in het bedrijf.

Al ruim 30 jaar is De Ballonnerie toonaangevend op het gebied van ballonnen en creativiteit. Onze ideeën en jullie aanvragen vormen altijd weer een inspiratie voor steeds nieuwe creaties. Sinds 1988 is het bedrijf uitgegroeid tot een pand met een oppervlakte van wel 2500 m² met eigen (450 m²) showroom. Ons wagenpark bestaat uit zeven voertuigen die elke dag onderweg zijn naar klanten voor ballondecoraties, heliumballonnen en/of openingen. De Ballonnerie beschikt over eigen drukmachines, waardoor een snelle en voordelige levering mogelijk is. 

Wij zijn als bedrijf CBA gecertificeerd (gediplomeerd ballondecorateur) en hebben diverse keren op Europees niveau ballonprijzen gewonnen. Dit geeft aan dat je bij ons terecht kan! Of het nu gaat om een feest in de woonkamer of in de Arena, De Ballonnerie staat zowel creatief als innovatief voor je klaar!

De Ballonnerie is een zelfstandige onderneming waarbij het optimaliseren van de service en het contact met de klanten hoog in het vaandel staan. Wij proberen continu ons assortiment uit te breiden om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Laat je verrassen in onze showroom aan de Tt. Vasumweg 160 in Amsterdam. Of kijk rond op onze website/webshop. Je kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

De Ballonnerie levert ballonnen van onder andere: Qualatex, Belbal, Anagram, Betallic en Grabo.