Garantie en retouren

Veelgestelde vragen over de garantie en het retourneren van je product

Ik heb een kapotte ballon geleverd gekregen

Allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak! Wij vinden het erg vervelend en zullen er alles aan doen om met een passende oplossing te komen.

Maar hoe nu verder?
Stuur allereerst een mail naar onze klantenservice (e-mail: klantenservice@deballonnerie.nl) met daarin een duidelijke foto van het defecte product, omschrijving van de klacht en ordernummer. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen en kijken naar een oplossing. Afhankelijk van de klacht kan de oplossing zijn: een vervangende ballon, tegoedbon of een restitutie van het aankoopbedrag.

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Het is helaas niet mogelijk om gevulde helium ballonnen of ballondecoraties bij ons te retourneren. Wel is het mogelijk om ongevulde ballonnen, accessoires en toebehoren bij ons te retourneren. Let op! Wij nemen alleen producten aan die onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. Daarnaast geldt dat de producten binnen de genoemde retourtermijn van 14 dagen moeten zijn geretourneerd. Voor producten die online zijn aangeschaft geldt dat, na ontvangst van de goederen, het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort wordt. Wanneer het product bij ons in de showroom wordt teruggebracht zal het geld direct worden geretourneerd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de koper.

Mijn bestelling is incompleet, wat nu?

Heb je niet alles uit je bestelling ontvangen? Wat vervelend om te horen! Ons team checkt alle bestellingen voordat het de deur uit gaan, maar helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets uit je bestelling ontbreekt. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice (email: klantenservice@deballonnerie.nl) . Zij zullen er alles aan doen om met een passende oplossing te komen!

Zit er garantie op de producten?

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit houdt in dat je recht hebt op een goed werkend product. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met je product? Neem dan contact op met onze klantenservice (email: klantenservice@deballonnerie.nl).

Let op! Afhankelijk van het soort ballon en de behandeling, heeft ieder ballon een eigen zweeftijd. Voor folieballonnen garanderen wij een zweefgarantie van circa 7 dagen. Voor onbehandelde latex ballonnen garanderen wij een zweefgarantie van circa 14 uur. Latex ballonnen die zijn behandeld met een Hi-Float coating zweven circa 2 tot 3 dagen.