Ballonnen Slinger

Van gevel tot ruimte aankleding

Ballonslinger

Gevel of zaal aankelding

Met ballonnen slingers kun je perfect jouw evenement, verjaardag, bruiloft of opening aankleden! De slingers geven een extra feestelijk tintje aan het geheel en zijn een zeer opvallende decoratie. Een ballonslinger kunnen we in veel verschillende kleuren en motieven maken, zoals bijvoorbeeld een draaiing, zigzag, blokopbouw, binnen/buiten kleuren, bloemenvorm, punten etc. Tevens kunnen wij de ballonnen in de ballonnenslinger voorzien van een topprint om het geheel te personaliseren.

Uiteraard kan onze creatieve afdeling meedenken om jouw ballondecoratie op maat en in de juiste kleuren te maken, zodat ze perfect bij jouw evenement of feest aansluiten. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragen

Waarom De Ballonnerie?

Altijd perfect gemonteerd!

De opbouw en montage wordt door ons eigen team professioneel uitgevoerd. Onze decorateurs zijn volledig uitgerust qua materiaal en certificering. Ze hebben een VCA en een hoogwerkers certificaat, zodat ze veilig kunnen werken. Zelf kunnen wij werken tot op hoogtes van ca 5 meter en daarboven dient er een hoogwerker gehuurd te worden om veilig te kunnen werken.

Tevens hebben onze decorateurs jarenlang ervaring en weten ze hoe ze de ruimtes optimaal en mooi kunnen aankleden.
Hierdoor zal uw feest zeker de WOW factor krijgen!

Offerte aanvragen