Filters ({{ active_count }})
Filters

Foto ballonnen

17 producten gevonden
Sorteren op:

Wil je een leuk en origineel cadeau geven aan jouw beste vriend, vriendin, vader, moeder, opa, oma of collega door middel van een foto op een ballon te laten drukken? Bekijk dan ons assortiment foto ballonen en fotoballontrossen. Een fotoballon is een persoonlijk cadeau dat erg geschikt is voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag, geboorte, Kerstmis, Valentijnsdag of als relatiegeschenk. Daarnaast is het ook erg leuk om iemand er spontaan mee te verrassen. Een ballon valt altijd goed in de smaak, zeker als het een ballon met foto is! Naast onze fotoballonnen is het ook mogelijk om een ballon met logo of tekst te laten bedrukken. Voor grote oplages kunt u kijken op de pagina bedrukte folieballonnen. Het assortiment bestaat uit drie verschillende vormen folieballonnen (rond, ster en hart). Waarbij er gekozen kan worden uit de standaard 18 inch maat of ga voor een groots gebaar een 36 inch maat. Dit fotocadeau kan een mooi plekje in het huis krijgen en zweeft circa 7 dagen. Het gepersonaliseerd cadeau is eenvoudig te bestellen via onze webshop. Upload je eigen afbeelding of logo en voeg optioneel een gratis persoonlijke tekst toe, die we op een gekleurd kaartje aan een ballonlintje vastmaken. Hiermee kun je een leuke boodschap achterlaten en laten weten wie de foto ballon cadeau heeft verstuurd.

Let op: alle ballonnen binnen deze categorie worden gevuld met helium en samen met een lintje aan een ballongewicht naar het opgegeven adres verstuurd.

Instructies: 
- Kies jouw favoriete ballon
- Upload het bestand met behulp van de aangegeven blauwe knop. Let op! het bestand dient één van de volgende bestandsindeling te hebben: txt, png, jpe, jpeg, jpg, gif. bmp, tiff, tif, svg, svgz, pdf, psd, ai en eps.
- Kies een foto met een hoge resolutie voor het beste resultaat. Wanneer foto is geüpload kun je deze nakijken en eventueel nog aanpassen. Let op! het voorbeeld van de foto is nog niet uitgesneden.
- Maak de verrassing helemaal compleet door hier (optioneel) nog een persoonlijk boodschap aan toe te voegen.
- Wij bedrukken de ballon met de foto en zorgen ervoor dat de tekst op het kaartje wordt geprint.
- Vul het adres van de ontvanger, kies de bezorgdatum en verstuur de speciale verrassing. De ontvanger zal zeer blij verrast zijn wanneer de ballon uit de doos omhoog vliegt!


Jouw persoonlijke foto ballon wordt op de gekozen afleverdatum en bezorgadres bezorgd. De ontvanger zal erg verrast zijn, want er is niets zo verrassend als ballonpost!