Ballonfiguren

Alles is mogelijk

Ballonfiguren

Ballonfiguren worden gemaakt door een combinatie van diverse formaten latex ballonnen en soms folieballonnen. Er worden voor de ballonfiguren verschillende formaten ballonnen gebruikt, zodat de juiste vormen kunnen worden gemaakt. Onze ballonfiguren hebben een standaard hoogte van 1,80 meter. Op deze manier creëer je een enorm leuke eyecatcher op jouw feest of evenement. Denk aan Disney figuren voor op de verjaardag van jouw kind of voor een actie van jouw bedrijf/winkel. De Ballonnerie kan elk gewenst figuur maken, mits wij een goed voorbeeld hebben.

Prijzen zijn vanaf €69,58 inclusief 21% BTW (€57,50 exclusief 21% BTW).

Uiteraard kan onze creatieve afdeling meedenken om jouw eigen ontwerp perfect op maat te maken en aan te laten sluiten bij het evenement, opening of feest.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Custom made

Opmaat gemaakt !
Naast de ballonfiguren is het ook mogelijk om ballon sculpturen door ons te laten maken. Ballon sculpturen zijn groter dan ballonfiguren en worden ook gemaakt van verschillende formaten ballonnen. Zo worden er bijvoorbeeld logo's, mascottes of producten gemaakt. Deze ballon sculpturen kunnen overal worden ingezet als eyecatcher, denk bijvoorbeeld aan een opening of een product vergroting. Wij kunnen bijna alles nabouwen, mits het resultaat niet te klein hoeft te zijn. Voor de ballonsculpturen maken wij gebruik van 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen die vaak verschillende formaten hebben, zodat de gewenste vorm goed te realiseren is. 
De grote van deze sculpture is compleet naar uw wens in te vullen, Think BIG

Offerte aanvragen

Deep under the sea

Kijk mee in de onderwater wereld