Organic ballondecoraties

Helemaal van nu

Wat is een organic ballondecoratie?

Laat je inspireren

Een organic ballondecoratie is momenteel een grote trend op het gebied van ballonnen! 
Er wordt gebruik gemaakt van verschillende formaten en kleuren ballonnen, zodat er een organische vorm ontstaat. Hierdoor is eigenlijk geen organic decoratie hetzelfde. Ook kunnen we verschillende soorten ballonnen met elkaar combineren, zoals latex ballonnen, folieballonnen, confetti ballonnen, marmer ballonnen en transparante bubbles voor een extra effect. Je kunt hier unieke creaties mee creëren, die geheel in de gewenste kleuren en formaat kunnen worden gemaakt door ons professionele team. Denk bijvoorbeeld aan een organic ballonnenboog, een halve organic ballonnenboog, een tafelstuk, een wolk, een pilaar of een foto-frame. Een organic decoratie kunnen we ook combineren met bloemen of hedera. 

Een organic ballondecoratie kan super mooi zijn op een bruiloft, maar bijvoorbeeld ook op een kinderfeestje geeft het een speels effect. Met deze techniek kan er namelijk een sprookjesachtige sfeer worden neergezet, passend bij jouw doel of thema. Ook tijdens een opening van een winkel of een gaaf feest zal een organic ballondecoratie de show stelen!

Offerte aanvragen

Organic ballonnen plafond

Een video indruk

Organic ballon cirkel

Een ballon cirkel wordt vaak gebruikt als achtergrond (backdrop) voor het maken van foto's op evenementen.
Het voordeel van een ballon cirkel is dat deze niet alleen leuk is voor op de foto's, maak ook meteen dient als decoratie. Ook is het mogelijk om in de cirkel een spandoek op te spannen met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of een cover van een film.
De ballonnenboog cirkel kan in ieder gewenste formaat worden gemaakt in verschillende kleuren en patronen. Ook is het mogelijk om, net zoals op deze foto te werken met bloemen of ander decoratie materiaal, dit geeft de cirkel een luxe uitstraling. 
Doordat de ballonnen cirkel op een verzwaarde voet staat kunnen wij voor u de cirkel op het event op elke gewenste plaats plaatsen.

Offerte aanvragen

In de wolken van ballonnen

Met de techniek van de organic ballondecoraties is het mogelijk om de mooiste ballonnen wolken te creëren. De ballonnen kunnen zowel met helium als met lucht gevuld worden.

Door de ballonnen met helium te vullen, is het mogelijk om de ballonnen wolken zelf zwevend te maken. Het grote voordeel hiervan is dat de ballonnen niet meer opgehangen hoeven te worden, maar dat deze in de lucht blijven zweven.
Tevens kunnen de ballonnen ook met lucht gevuld worden. Het is hierbij wel noodzakelijk dat ze worden opgehangen. Bovendien blijven de, met lucht gevulde, ballonnen ook langer mooi.

Offerte aanvragen

Details creëren het WoW effect!

Om de organic ballondecoraties nog sprekender te maken kunnen we hier bijvoorbeeld bloemen, groen of gepersonaliseerde ballonnen aan toevoegen. Dit kan bijvoorbeeld in een boog, pilaar of organic gronddecoratie. De organic gronddecoraties zijn ook zeer geschikt om op thema te laten maken of te personaliseren door middel van een fotoballon, bedrukte ballon of cijfer ballonnen voor bijvoorbeeld een jubileum of verjaardag. Ook is het mogelijk om de wolken te laten oplichten door erachter of erin verlichting te laten plaatsen. 

Elke organic decoratie wordt verschillend door kleurkeuze, maatverschillen en thema mogelijkheden. Ook is het mogelijk om een organic ballonnenstreng in een boom te monteren of bijvoorbeeld langs een trapleuning of op een kast. De mogelijkheden zijn dus eindeloos en voor iedere ruimte is dus wel iets geschikts te bedenken, waardoor de entree of ruimte een super Wow-effect krijgt.  


Vrijblijvend een offerte aan vragen? Klik hier

Een plafond van ballonnen

Wil je echt jezelf onderscheiden van de rest? Denk dan eens aan een plafond vol organic style ballonnen. Door delen of het gehele plafond te vullen met verschillende maten ballonnen zou de ruimte een complete andere sfeer uitademen en is jouw evenement gelijk volledig aangekleed op een bijzondere wijze. Door kleurgebruik en bijvoorbeeld het plaatsen van licht achter de ballonnen kan je nog een extra effect creëren.


Offerte aanvragen

Vakkundige montage

Bekijk nu een timelapse van onze opbouw