Offerte aanvragen

Organic Ballondecoratie

Een organic ballondecoratie is een grote trend op het gebied van ballonnen! 
Er wordt gebruik gemaakt van verschillende formaten en kleuren ballonnen, zodat er een organische vorm ontstaat. Ook kunnen we verschillende soorten ballonnen met elkaar combineren, zoals latex ballonnen, folieballonnen, marmer ballonnen en transparante bubbles. Je kunt hier unieke creaties mee creëren die geheel in de gewenste kleuren en formaat kunnen worden gemaakt door ons professionele team. Denk bijvoorbeeld aan een organic ballonnenboog, een tafelstuk, of een fotoframe. Een organic decoratie kunnen we ook combineren met bloemen of hedera. 

Een organic ballondecoratie kan super mooi zijn op een bruiloft, maar bijvoorbeeld ook op een kinderfeestje. Met deze techniek kan er namelijk een sprookjesachtige sfeer worden neergezet. Ook tijdens een opening van een winkel of een gaaf feest zal een organic ballondecoratie de show stelen!

Organic Ballondecoratie Organic Ballondecoratie Organic Ballondecoratie Organic Ballondecoratie Organic Ballondecoratie Organic Ballondecoratie Organic Ballondecoratie Organic Ballondecoratie Organic Ballondecoratie Organic Ballondecoratie Organic Ballondecoratie Organic Ballondecoratie Organic Ballondecoratie
 • Al 30 jaar toonaangevend
  Al 30 jaar toonaangevend!

  Groot assortiment, direct uit voorraad leverbaar.

 • Maatwerk
  Voor 15:00 besteld, morgen in huis

  Volg je pakket via Track & Trace.

 • Telefonisch bereikbaar
  Vragen? Bel 020 - 4940443

  Telefonisch bereikbaar, wel zo handig!