Betalingsmogelijkheden

Lees hier alles over onze betalingsmogelijkheden.

iDEAL

Met iDeal kun je op een vertrouwde, eenvoudige en veilige manier al je online betalingen voldoen. Met de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank, regel je direct de online overboeking van je eigen bankrekening naar de bankrekening van de ontvanger. Wanneer je bij een bank zit die internetbankieren aanbiedt, is het altijd mogelijk om van deze optie gebruik te maken. Tijdens het iDeal betaalproces kies je je eigen bank, waarna je direct wordt omgeleid naar de paina voor het internetbankieren. Controleer wel altijd of je wordt doorverwezen naar de beveiligde betaalomgeving van je bank. Dit is te controleren aan het beveiligingsicoontje in je browser. Voor alle transacties met iDeal worden er verder geen kosten in rekening gebracht.

Bancontact

Bancontact is de bekendste online betalingsmethode in België en komt erg overeen met de Nederlandse iDEAL. Met de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank, regel je direct online de overboeking van je eigen bankrekening naar de bankrekening van de ontvanger. Wanneer je bij een bank zit die internetbankieren aanbiedt, is het altijd mogelijk om van deze optie gebruik te maken. Tijdens het Bancontact betaalproces kies je je eigen bank, waarna je direct wordt omgeleid naar de internetbankieren pagina. Controleer wel altijd of je wordt doorverwezen naar de beveiligde betaalomgeving van je bank. Dit is te controleren aan het beveiligingsicoontje in je browser. Voor alle transacties met Bancontact worden er verder geen kosten in rekening gebracht.

PayPal

Met PayPal kun je op een vertrouwde, veilige en gemakkelijke manier al je online aankopen bij ons afrekenen. Je rekent je aankopen eenvoudig af door bij PayPal in te loggen. Hiervoor is alleen het e-mail adres en wachtwoord voor het aangemaakte PayPal account nodig. Binnen een paar seconden zijn al je aankopen afgerekend. Mocht je nog geen account bij PayPal hebben, kun je deze met slechts een paar gegevens aanmaken. Koppel hierbij je bankrekening en creditcard, en bepaal zelf welke aankopen worden afgeschreven van je bankrekening, creditcard of PayPal-saldo.

Klarna

Met Klarna is het mogelijk om bestellingen tot een bedrag van €500 veilig achteraf te betalen. Zodra de bestelling is verzonden ontvang je daarvan een e-mail met daarin een digitale factuur van Klarna, waarna je 30 dagen de tijd hebt om de betaling te voldoen. Betalingsgegevens zijn altijd terug te vinden op de digitale factuur waarin een duidelijke omschrijving van de betaling staat. Het totaal overzicht van de facturen is altijd terug te vinden in Mijn Klarna. Over vragen met betrekking tot een betaling of een afgekeurde bestelling kunt u altijd terecht bij Klarna.

Creditcard VISA / Mastercard

Wij accepteren betalingen met VISA & Mastercard, deze betaling zal via PayPal geschieden. Je kunt jouw creditcardgegevens via de beveiligde PayPal procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Jouw creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden. 

Betaling bij bestelling van decoraties

Indien je ballondecoraties hebt besteld, dien je per bank vooruit te betalen. Dit kan:

  1. Per overboeking op IBAN nummer NL29 RABO 0313 5058 61 t.n.v. De Ballonnerie B.V. , onder vermelding van het factuurnummer.
  2. Via IDEAL. Dan sturen wij een betaallink die correspondeert met de factuur. 
  3. Contant (gepast) bij aflevering. 

Bankgegevens

Bankgegevens ballondecoraties:

Rekeningnummer:313505861
IBAN:    NL29RABO0313505861
BIC:RABONL2U 
Banknaam:RABOBANK
KvK: 34210258
Btw-nummer:NL813768251B01


Bankgegevens online verkopen:

Rekeningnummer:147804736
IBAN: NL83RABO0147804736
BIC:RABONL2U
Banknaam:RABOBANK
KvK:34210258
Btw-nummer:NL813768251B01