Opblaasfiguren

Big eyecatchers!

Speciaal voor feestelijke gelegenheden verhuurt De Ballonnerie opblaasfiguren, ook wel inflatables genoemd. 
Denk bijvoorbeeld aan een XL baby inflatable voor een geboorte, een Sarah of Abraham voor een 50ste verjaardag of een grote champagnefles voor bijvoorbeeld een opening. Onze opblaasfiguren kunnen worden geplaatst voor diverse gelegenheden en zijn zeker weten een echte eyecatcher!

De inflatables zijn te huur voor een bepaalde periode met borg. Tegen een meerprijs kunnen wij de inflatable ook bezorgen.

Heb je nog vragen over de inflatables? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eigen ontwerp inflatable

Promotiestunts, blow up media, opblaasbare reclame van top kwaliteit!

Een inflatable van eigen ontwerp kan als een productvergroting dienen en is zeer geschikt om de aandacht van het publiek mee te trekken. Het is mogelijk om jouw eigen ontwerp van een inflatable te realiseren in een formaat van 2.5 tot circa 10 meter, afhankelijk van de vorm en de stabiliteit. Tevens is het ook mogelijk om een openings-inflatable te ontwerpen. Hieruit kun je circa 250 tot 1000 helium ballonnen oplaten.

De Ballonnerie kan vrijwel elk ontwerp van een inflatable vervaardigen, zodat je altijd een spectaculair resultaat hebt. Uiteraard kan onze creatieve afdeling meedenken om jouw eigen ontwerp perfect en op maat bij het evenement of feest aan te laten sluiten.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Opening Inflatables

Wil je een grote hoeveelheid ballonnen oplaten? De Ballonnerie heeft een groot aantal verschillende inflatables waaruit ballonnen kunnen worden opgelaten.

Opening inflatables, zijn opblaasfiguren die zich kunnen openen en de mogelijkheid hebben om circa 250 tot 1000 helium ballonnen tegelijk los te laten. Met de openings-Inflatables van De Ballonnerie weet je zeker dat jouw evenement, feest of opening van grote afstand wordt gezien en voor een spektakel zal zorgen.

Bij de openingshandeling is het mogelijk om eventueel ook nog confetti en/of streamers te laten schieten. Sommige inflatables kunnen ook worden voorzien van standaard banners of jouw eigen banner met logo en/of tekst.

Wij maken bij oplatingen gebruik van 100% biologisch afbreekbare lintjes en 100% biologisch afbreekbare ballonnen.

Heb je nog vragen over onze opening inflatables? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.