Onbedrukte folieballonnen

In deze catogorie vind je alle beschikbare kleuren in verschillende maten folie ballonnen, die wij verkopen van de merken Qualatex, Grabo en Anagram. Al onze folie ballonnen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Heb je vragen of twijfels over de juiste kleur? Neem gerust contact op met één van onze deskundigen. 

De folie ballonnen van Qualatex zijn perfect om te gebruiken voor ballondecoraties, maar kunnen ook worden gebruikt om te laten bedrukken of ter versiering op een feestje. Bij de Ballonnerie kun je kiezen uit veel verschillende Qualatex kleuren, zoals de glanzende kleuren en chrome kleuren. Ook vind je bij de Ballonnerie diverse formaten Qualatex folie ballonnen, variërent van de kleine ballonnen in de maat 4 inch tot grote ballonnen in de maat 36 inch

Ook vind je bij ons een zeer uitgebreid assortiment folie ballonnen van het merk Grabo. De Grabo folie ballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. De afmetingen variëren van 18 inch tot het formaat 36 inch. Bij de Ballonnerie heb je keuze uit veel verschillende Grabo kleuren, zoals de matte kleuren, holografic kleuren, satijn kleuren, pastel kleuren en glanzende kleuren. Met deze folie ballonnen zorg je voor een goede feeststemming, want een feestje zonder ballonnen kan natuurlijk niet! De folie ballonnen van Grabo zijn goed geschikt om te personaliseren en zijn te gebruiken in decoraties en het aankleden van jouw (huis)feestje. 

Kies jouw gewenste kleur en maak gebruik van de filters in het menu links om nog gemakkelijker jouw producten te vinden. Als je de gewenste kleur hebt gevonden, kun je gemakkelijk de gewenst maat en het gewenst aantal aangeven.