Bedrukte Folieballonnen

Laat jouw merk, logo of tekst naar grote hoogte stijgen

Folieballonnen laten bedrukken? Jouw eigen ballon kan deel uitmaken van veel verschillende marketingactiviteiten.
Bij de Ballonnerie is het mogelijk om folieballonnen vanaf 10 cm tot 90 cm te laten bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst en dit in oplage vanaf 50 stuks. Op de folieballonnen kunnen wij een zeefdruk maken met tenminste 1 kleur en maximaal 5 verschillende kleuren. Bij grote oplages kunnen wij de ballonnen eerst bedrukken en dan confectioneren, waardoor het gehele oppervlak te bedrukken is (met een minimale afname van 5000 stuks). Bij het bedrukken van kleine aantallen, bedrukken wij alleen het middelste gedeelte van de ballon (zie foto’s). Het is ook mogelijk om shape folieballonnen (speciale vormen) te bedrukken en te laten maken. Ook hiervoor geldt een minimale afname van 1000 stuks op 18" ballon en 5000 stuks bij een speciale vorm.
Heeft u een kleiner aantal nodig kijk dan bij onze fotoballonnen, we printen daar al zelf per stuk met een logo en/ of foto in full color.

Voor het maken van de juiste opdruk hebben wij een goed voorbeeld nodig. Dit gaat het beste met een bestand van Adobe Illustrator file (EPS, AI) of een bewerkbare PDF.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ga voor de WOW factor

De gepersonaliseerde Bubble ballon is de nieuwe trend van het moment. Een Bubble ballon is een transparante ballon, die heel strak kan worden opgeblazen zodat er geen rimpels in de ballon zitten. Dit geeft de uitstraling van  een zeepbel >


De Bubbele ballon kan worden geprint of worden beplakt met een tekst of logo (full colour). Het leuke aan Bubble ballonnen is dat deze ook gevuld kunnen worden met bijvoorbeeld veertjes of kleine ballonnetjes, dit zorgt voor een leuk 3D effect.

Offerte aanvragen
Gepersonaliseerde Bubble ballon