Filters ({{ active_count }})
Filters

Verjaardag ballonnen

52 producten gevonden
Sorteren op:

Latex ballonnen zijn natuurlijk niet weg te denken bij een verjaardag! Denk aan ballonnen met Happy Birthday, gefelicteerd, congratulations of Hiep Hiep Hoera. We bieden een groot assortiment verjaardag latex ballonnen aan in diverse formaten en kleuren. Zo hebben wij latex ballonnen van 13 cm (5 inch), tot wel 90 cm (3ft)! In deze categorie vind je ballonnen van het merk Qualatex en Belbal, alle latex ballonnen die wij aanbieden zijn 100% biologisch afbreekbaar. 

Bekijk ons ruime assortiment en maak hierbij gebruik van de functie "Filter" om de bedrukte verjaardag ballonnen waar je naar op zoek bent sneller en makkelijker te vinden.

Binnen de bedrukte ballonnen vind u diverse categorieën en gelegenheden waarvoor wij bedrukte latex ballonnen verkopen. De latex bedrukte ballonnen van de Ballonnerie zijn uitermate geschikt om feestjes mee te decoreren. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, kinderpartijtjes, huwelijken, babyshowers, geboortesgeslaagd feestjes en een jubileum. Wij bieden een erg breed assortiment aan, waardoor er voor elke gelegenheid wel de juiste ballonnen te vinden zijn. Naast de speciale gelegenheden, bieden we ook bedrukte ballonnen aan voor onze jaarlijks terugkerende feestdagen, zoals SinterklaaskerstValentijnsdagPasen etc. Kortom, bij ons vind je ongetwijfeld waar je naar op zoek bent!