Filters ({{ active_count }})
Filters

Geslaagd ballon versturen

54 producten gevonden
Sorteren op:

Is jouw zoon of dochter geslaagd voor zijn of haar middelbare school? Of heeft iemand in jouw omgeving zijn of haar mbo, hbo of universitaire diploma behaald? Dan is het natuurlijk hartstikke leuk om diegene te feliciteren met deze prestatie. Naast een schoolprestatie kan het natuurlijk ook zo zijn dat iemand zijn rijbewijs heeft gehaald. Met de ballonpost van De Ballonnerie kun je makkelijk een dierbare feliciteren met het behalen van een mijlpaal in zijn of haar leven. Om dit met een helium ballon te doen, is natuurlijk hartstikke origineel en speciaal. Wanneer de geslaagde de doos opent, vliegt er een helium ballon omhoog wat natuurlijk voor een ware verrassing zorgt!

Wij bieden veel verschillende kleuren geslaagd ballonnen aan en naast de gewone ronde ballonnen hebben we ook shape ballonnen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een ballon in de vorm van een diploma of dikke duim omhoog. Bestel eenvoudig en snel een helium ballon online en verras de geslaagde!

Bekijk ons ruime assortiment geslaagd ballonnen en maak hierbij gebruik van de functie "Filter” om je product nog makkelijker te kunnen vinden.