Offerte aanvragen

Ballonnenboog

De Ballonnerie is dé specialist op het gebied van ballonbogen & ballondecoraties!  Wij maken de ballonnenboog geheel voor je op maat. Bij ons heb je de vrijheid om zelf te kiezen welke hoogte, breedte, kleur en vorm de ballonnenboog krijgt en welk soort ballonnen er wordt gebruikt, zodat de ballonnenboog geheel aan je wensen voldoet. De ballonnenboog kan worden gebruikt bij diverse gelegenheden. Het is een echte eyecatcher en een zeer leuke versiering wanneer je jouw gasten wilt ontvangen bij bijvoorbeeld de opening van jouw winkel, bedrijf of huwelijkAl onze ballonbogen worden gemaakt met de Nr. 1 latex ballonnen en door ervaren ballondecorateurs.

Ook is het mogelijk om de ballonnen eventueel te voorzien van een opdruk. Tevens kan het motief in de ballonnenboog ook worden aangepast door te kiezen voor bijvoorbeeld een draaiing, blokkenopbouw, zigzag, binnen/buiten opbouw, etc. Ook kunnen wij jouw logo vrij houden door de ballonnenboog te onderbreken, hem als vierkant te plaatsen of het logo op de boog zelf plaatsen. Uiteraard wanneer je dat zou willen kan onze creatieve afdeling meedenken, zodat de ballondecoraties perfect aansluiten bij jouw evenement. 

Als extra service kun je de bestelde ballondecoraties ook door De Ballonnerie laten bezorgen en plaatsenKlik op de onderstaande foto’s voor inspiratie en om deze te vergroten. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Prijzen zijn vanaf € 80,00 exclusief 21% BTW.Ballonnenboog Bestellen Amsterdam
Ballonnenboog Bestellen Rotterdam
Ballonnenboog Bestellen Den Haag
Ballonnenboog Bestellen Utrecht
Ballonnenboog Bestellen Eindhoven
Ballonnenboog Bestellen Tilburg
Ballonnenboog Bestellen Almere
Ballonnenboog Bestellen Groningen
Ballonnenboog Bestellen Breda
 

Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog