Offerte aanvragen Bestel nu

Ballonnenboog

Organiseer je binnenkort een winkelopening, verjaardagsfeest, bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid? Met een ballonnenboog val je extra op en schep je vanaf het eerste moment de juiste sfeer! Bestel jouw ballonennboog bij De Ballonnerie. 

Jouw ballonnenboog: een eyecatcher op maat!
Ballonnenbogen bestaan in alle kleuren, vormen en maten. Heb je een wild idee voor je boog? Wij maken het voor je! Een kleine greep uit de mogelijkheden:

      - Boog van ballonnen met een opdruk
      - Ontwerpen met een draaiing, zigzag, blokkenopbouw, binnen/buitenopbouw, etc.
      - Jouw logo op de boog, of als onderdeel van de boog
      - Boog met een hartvorm of een ballonnenhart bovenin
      - Dubbele en driedubbele bogen
      - Bogen met ballonnen in een, twee, drie of meer kleuren, zoals de regenboog
      - Bogen met een ballonnenfiguur bovenop
      - Een hele of halve organic ballonnenboog 

Waarom De Ballonnerie?
De Ballonnerie is al bijna 30 jaar dé specialist op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Onze afdeling heeft veel ervaring met het maken en plaatsen van ballonbogen. Bij ons heb je de vrijheid om zelf te kiezen welke hoogte, breedte, kleur en vorm de ballonnenboog krijgt, zodat de ballonnenboog geheel aan jouw wensen voldoet. Ballonbogen maken wij geheel voor je op maat. Onze creatieve afdeling maakt van elk project iets unieks, of het nu gaat om een bruiloft of een productlancering.

Ontwerp uw ballonnenboog direct snel en gemakkelijk online via onze ballonnentool!

 Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog Ballonnenboog


IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN

Onze ballonnenbogen maken we uitsluitend met ballonnen van het topmerk Qualatex. Deze ballonnen hebben een goede kwaliteit en zijn perfect om te gebruiken in ballondecoraties. Qualatex ballonnen zijn ook 100% biologisch afbreekbaar, dus milieuvriendelijk. Hoelang je ballonnenboog mooi blijft staan hangt af van de omstandigheden. Wanneer de ballonnenboog binnen staat, blijft hij zo’n anderhalve week mooi. Indien hij buiten staat, spelen het weer en vandalisme een rol en is de levensduur moeilijker te voorspellen. Wij voorzien de ballonnenbogen in elk geval altijd van een stevig frame en plaatsen de bogen op een professionele manier.

Lucht of helium?
De ballonnen in een boog kunnen met lucht of helium gevuld worden. Voornamelijk worden onze bogen met lucht gevuld, omdat de boog dan langer mooi blijft en de prijs voordeliger is. Geef je toch de voorkeur aan een zwevende boog? Dan is het vullen met helium zeker mogelijk.

Bezorgen en installeren
Bestel je een ballonnenboog, dan kun je deze zelf ophalen bij onze showroom in Amsterdam-Noord, of hem laten bezorgen en installeren. Installeren doen wij gratis. De bezorgkosten bedragen €0,50 per gereden kilometer. De ballonnenboog wordt in ieder geval altijd geleverd met een stevig (wegwerp-) frame.

Prijzen
De prijs van een ballonnenboog hangt af van de grootte en het benodigde aantal ballonnen. Een standaard ballonnenboog, die om een gewone enkel voordeur heen past, bevat circa 160 ballonnen en kost €96,80 inclusief 21% BTW (€80,- exclusief 21% BTW). Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor jouw droomboog!

Vragen?
Heb je een vraag over de ballonnenbogen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ballonnenboog Bestellen Amsterdam
Ballonnenboog Bestellen Rotterdam
Ballonnenboog Bestellen Den Haag
Ballonnenboog Bestellen Utrecht
Ballonnenboog Bestellen Eindhoven
Ballonnenboog Bestellen Tilburg
Ballonnenboog Bestellen Almere
Ballonnenboog Bestellen Groningen
Ballonnenboog Bestellen Breda

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie