Ballonnenboog

Als liefde op het eerste gezicht

Ballonnenboog

Een warm welkom

Organiseer je binnenkort een winkelopening, verjaardagsfeest, bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid? Met een ballonnenboog val je extra op en schep je vanaf het eerste moment de juiste sfeer! Bestel jouw ballonnenboog bij De Ballonnerie. 

Jouw ballonnenboog: een eyecatcher op maat!
Ballonnenbogen bestaan in alle kleuren, vormen en maten. Heb je een wild idee voor je boog? Wij maken het voor je! Een kleine greep uit de mogelijkheden:
  • Boog van ballonnen met een opdruk
  • Ontwerpen met een draaiing, zigzag, blokkenopbouw, binnen/buitenopbouw, etc.
  • Jouw logo op de boog, of als onderdeel van de boog
  • Boog met een hartvorm of een ballonnenhart bovenin
  • Dubbele en driedubbele bogen
  • Bogen met ballonnen in een, twee, drie of meer verschillende kleuren, zoals de regenboog
  • Bogen met een ballonnenfiguur bovenop
  • Een hele of halve organic ballonnenboog 

Ontwerp jouw ballonnenboog en bestel online

Waarom De Ballonnerie?

De Ballonnerie is al bijna 30 jaar dé specialist op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Onze afdeling heeft veel ervaring met het maken en plaatsen van ballonnenbogen. Bij ons heb je de vrijheid om zelf te kiezen welke hoogte, breedte, kleur en vorm de ballonnenboog krijgt, zodat de ballonnenboog geheel aan jouw wensen voldoet. Ballonbogen maken wij geheel voor je op maat. Onze creatieve afdeling maakt van elk project iets unieks, of het nu gaat om een bruiloft of een product-lancering.

De beste kwaliteit

100% biologisch afbreekbaar latex ballonnen

Onze ballonnenbogen maken we uitsluitend met ballonnen van het topmerk Qualatex. Deze ballonnen hebben een goede kwaliteit en zijn perfect om te gebruiken in ballondecoraties. Qualatex latex ballonnen zijn ook 100% biologisch afbreekbaar, dus milieuvriendelijk. Hoelang je ballonnenboog mooi blijft staan hangt af van verschillende omstandigheden. Wanneer de ballonnenboog binnen staat, blijft hij zo’n anderhalve week mooi. Indien hij buiten staat, spelen het weer en vandalisme een rol en is de levensduur moeilijker te voorspellen. Wij voorzien de ballonnenbogen in elk geval altijd van een stevig frame en plaatsen de bogen op een professionele manier.

Lucht of helium?

De ballonnen in een boog kunnen met lucht of helium gevuld worden. Voornamelijk worden onze bogen met lucht gevuld, omdat de boog dan langer mooi blijft en de prijs voordeliger is. Geef je toch de voorkeur aan een zwevende boog? Dan is het vullen met helium zeker mogelijk.

Bezorgen en installeren

Bestel je een ballonnenboog, dan kun je deze zelf ophalen bij onze showroom in Amsterdam-Noord, of hem laten bezorgen en installeren. Installeren doen wij gratis. De bezorgkosten bedragen €0,50 excl. BTW, per gereden kilometer. De ballonnenboog wordt in ieder geval altijd geleverd met een stevig (wegwerp-) frame.

Prijzen

De prijs van een ballonnenboog hangt af van de grootte en eventuele specifieke wensen. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor jouw droomboog!

Hartvormige ballonnenboog

Als liefde op het eerste gezicht

Ga je trouwen of de liefde vieren? De aankleding begint al bij de entree, als liefde op het eerste gezicht.
Met een ballonnenboog in de vorm van een hart spat de liefde er meteen vanaf en geef je de gasten direct een hartverwarmend welkom.
De bogen in de vorm van een hart kunnen, net als alle andere ballonnenbogen, in ieder gewenste kleur geleverd worden. Op deze manier kunnen we de decoratie goed aanpassen op jullie thema of kleurwensen. 

Ontwerp jouw ballonnenboog en bestel online

Organic ballonnenbogen

De trend van het moment

Organic ballonnenboog

Combineren met bloemen en groen.

Bloemen en planten zijn perfect te combineren in een boog. Met name de organische ballonnenbogen zijn bijzonder geschikt voor deze combinatie.
Dit is te danken aan het gebruik van verschillende kleuren en formaten ballonnen die perfect over elkaar heen worden gestapeld.
Door hier bloemen en groen aan toe te voegen geeft het extra sfeer aan boog en zorgt dit direct voor een WOW-effect!

Offerte aanvragen

Thema ballonnenbogen

Of volledig gepersonaliseerd

Niks is te gek

Wij kunnen de ballonboog speciaal voor u in uw thema maken of personaliseren.
Denk hier bij aan het verwerken van een bedrijfslogo of misschien wel een boog geheel in een voetbal thema, niks is te gek!

Wij denken graag actief en creatief met u mee voor het beste op maat gemaakte resultaat.

Wij hebben binnen ons decoratie team specialisten, die van uw bedrijf, logo, merk of doel een ballondecoratie kunnen bedenken en ontwerpen. Tevens wordt alles bij ons in huis gemaakt. Ook kunnen wij in onze drukkerij de ballonnen met een logo laten bedrukken en deze verwerken in de ballonnenboog.


Offerte aanvragen