Offerte aanvragen

Feestdecoratie

Feestdecoratie, ook wel zaaldecoratie genoemd, spelen een grote rol als het gaat om sfeer. Ook wanneer je een themafeest in gedachten hebt, is de ballondecoratie cruciaal. Door middel van ballondecoraties kun je in een bepaalde kleurstelling werken. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van de kleuren wit en zilver met hart ballonnen voor een bruiloft of aan een combinatie van rood-wit-blauwe ballonnen met oranje ballonnen (met voetbalbedrukking) voor het EK of WK. Zelfs in een kantoor, showroom of tent kan een ballondecoratie de sfeer compleet veranderen.

Uiteraard kan onze creatieve afdeling meedenken om jouw eigen ontwerp perfect en op maat bij het evenement of feest aan te laten sluiten.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie Feestdecoratie
 • Al 30 jaar toonaangevend
  Al 30 jaar toonaangevend!

  Groot assortiment, direct uit voorraad leverbaar.

 • Maatwerk
  Voor 15:00 besteld, morgen in huis

  Volg je pakket via Track & Trace.

 • Telefonisch bereikbaar
  Vragen? Bel 020 - 4940443

  Telefonisch bereikbaar, wel zo handig!