Kinderfeest versiering

Maak je kinderfeest compleet

Kinderfeest versiering

We zien steeds meer creativiteit bij kinderfeestjes en dat is niet zo gek, want hoe vaak denken wij wel niet terug aan vroeger?
Wij denken dat dit komt omdat we  steeds meer stil staan bij al die leuke herinneringen. Deze trend zien we zeker ook terug in de thema kinderfeestjes door het feestje aan te kleden met ballonnen van bijvoorbeeld jouw superheld, prinses of leeftijd. De aankleding begint vaak bij al bij de entree, deze kunnen wij aankleden met een ballonnenboog of ballonpilaren in het thema en in kleuren van het feest. Ook zien we bij de entree vaak een photowall, gemaakt van ballonnen terugkomen waarbij de kinderen met het thema op de foto kunnen. Een photowall kan ook in de ruimte van het feest worden geplaats, dan kan deze eveneens dienen als decoratie van het feest. De cadeau tafel is ook een veel gekozen plek om aan te kleden. Dit zien we vaak doormiddel van een organisch ballonnenboog over de tafel heen, waardoor de tafel met cadeaus en ballonnen één feestelijk geheel worden. Bij de aankleding van de ruimte waar het feest gehouden wordt, wordt er veel gekozen om gebruik te maken van helium ballonnen of heliumboeketten met als bovenste een shape folieballon van bijvoorbeeld een dino, unicorn of zeemeermin. Deze worden ook  vaak op het einde van het feestje aan de kinderen uitgedeeld om mee naar huis te nemen als leuke traktatie. 

Wij denken natuurlijk graag met je mee aan de hand van het gewenste thema of leeftijd en kunnen je hele huis omtoveren tot een kinderparadijs!