Offerte aanvragen

Special Effects

Elke onthulling of opening vraagt om zijn eigen benadering met natuurlijk een feestelijk tintje. In deze rubriek vind je allerlei ideeën, zodat een openingshandeling of onthulling gepaard gaat met veel effect. Wij kunnen deze handeling volledig voor je verzorgen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een onthulling, zoals:

  • Valdoeken: Een onthulling door middel van een doek dat naar beneden valt (handmatig of elektronisch)
  • Gordijnen: Een onthulling door middel van gordijnen die open gaan (handmatig of elektrisch) 
  • Papieren muur: Een onthulling door middel van het kapot maken van een papieren muur. Er kunnen bijvoorbeeld diverse blokken uiteen vallen, of het kapot gaan van de muur door middel van vuurwerk (met of zonder logo of ballonnenwand)
  • Ballonnenwand: Een onthulling door een wand van ballonnen die enkele meter opstijgt. Dit door middel van de luchtvaart of door het wegtrekken of laten vallen van de ballonnenwand. 
  • Net of zak: Een onthulling van een stadbeeld ingepakt in een net of zak waar na openen helium ballonnen uit opstijgen. 
  • Confetti shooter/streamer: Een onthulling door het afschieten van confetti wat voor een spectaculair en feestelijk effect zorgt (brandvrij en milieu-afbreekbaar)


 

Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects

Ballon drop
Wij verzorgen ook ballon drops! Er wordt hierbij een groot net gevuld met een groot aantal ballonnen, die op het gewenste moment open valt. Meestal gaat het om honderden of duizendenden ballonnen. Dit zorgt echt voor een spectaculair moment! Een ballon drop, ook wel een ballon release genoemd, is erg leuk tijdens de opening, afsluiting of op het hoogtepunt van een feest. Het net kan handmatig worden geopend door middel van eeen trekdraad, of elektronisch op afstand.
Voor een ballon drop kunnen verschillende formaten en kleuren ballonnen gekozen worden. Tijdens een feest of evenement zorgt een ballon drop voor een speciaal moment. Men reageert er altijd erg positief op. Het is namelijk erg mooi om te zien, en natuurlijk ook erg leuk om tussen te staan! 

Naast deze special effects is het ook mogelijk om afzetpaaltjes te huren die erg geschikt zijn in combinatie met een (rode, witte of zwarte) loper.

Heb je nog vragen over onze special effects? Neem dan gerust contact op met een van onze medewekers of vraag vrijblijvend een offerte aan door op de bovenstaande button te klikken.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie