Offerte aanvragen

Special Effects

Elke onthulling of opening vraagt om zijn eigen benadering met natuurlijk een feestelijk tintje. In deze rubriek vindt u allerlei ideeën zodat een openingshandeling of onthulling gepaard gaat met veel effect. Wij kunnen deze handeling volledig voor u verzorgen, van opbouw tot begeleiding en tot het opruimen (uitgezonderd de confetti en streamers). Door diverse handelingen / effecten te combineren, zijn wij in staat om van uw event een groot spektakel te maken.

Enkele voorbeelden van onthullingen zijn d.m.v. valdoeken (handmatig of elektronisch) gordijnen, het kapot maken van een papieren muur met of zonder een logo of een ballonnenwand. Deze ballonnenmuur kan kapot gaan d.m.v. vuurwerk of door het uiteen vallen in diverse blokken. Ook kunt u de ballonnenwand met heliumballonnen laten opstijgen (enkele meters, dit door de luchtvaart) of door het wegtrekken of laten vallen van de ballonnenwand.

Standbeelden kunnen wij inpakken met een net of met een zwarte zak. Waarna door de onthulling heliumballonnen vrij komen. Één van de meest spectaculairste effecten blijft toch wel het schieten van confetti en/of streamers ( brandvrij en milieu afbreekbaar). Een balloondrop is nog altijd een heel dankbaar effect tijdens uw feest of als afsluiting.

Ook is het mogelijk om bij ons afzetpaaltjes te huren. Deze paaltjes passen perfect naast één van onze gekleurde lopers.
Leverbaar in de kleur rood en zwart.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik op de onderstaande foto's om deze te vergroten.

                                   

Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects