Offerte aanvragen

Special Effects

Elke onthulling of opening vraagt om zijn eigen benadering met natuurlijk een feestelijk tintje. In deze rubriek vind je allerlei ideeën, zodat een openingshandeling of onthulling gepaard gaat met veel effect. Wij kunnen deze handeling volledig voor je verzorgen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een onthulling, zoals:

 • Valdoeken: Een onthulling door middel van een doek dat naar beneden valt (handmatig of elektronisch)
 • Gordijnen: Een onthulling door middel van gordijnen die open gaan (handmatig of elektrisch) 
 • Papieren muur: Een onthulling door middel van het kapot maken van een papieren muur. Er kunnen bijvoorbeeld diverse blokken uiteen vallen, of het kapot gaan van de muur door middel van vuurwerk (met of zonder logo of ballonnenwand)
 • Ballonnenwand: Een onthulling door een wand van ballonnen die enkele meter opstijgt. Dit door middel van de luchtvaart of door het wegtrekken of laten vallen van de ballonnenwand. 
 • Net of zak: Een onthulling van een stadbeeld ingepakt in een net of zak waar na openen helium ballonnen uit opstijgen. 
 • Confetti shooter/streamer: Een onthulling door het afschieten van confetti wat voor een spectaculair en feestelijk effect zorgt (brandvrij en milieu-afbreekbaar)

Wij verzorgen ook ballon drops. Er wordt dan een groot net gevuld met honderden of duizendenden ballonnen die open valt op het gewenste moment. Een ballondrop is erg leuk tijdens de opening of de afsluiting van een feest. Het net kan handmatig worden gedaan door middel van eeen trekdraad of elektronisch.
 

Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects Special Effects

Naast deze special effects is het ook mogelijk om afzetpaaltjes te huren die erg geschikt zijn in combinatie met een (rode, witte of zwarte) loper.

Heb je nog vragen over onze special effects? Neem dan gerust contact op met een van onze medewekers of vraag vrijblijvend een offerte aan.
                                   

 • Al 30 jaar toonaangevend
  Al 30 jaar toonaangevend!

  Groot assortiment, direct uit voorraad leverbaar.

 • Maatwerk
  Voor 15:00 besteld, morgen in huis

  Volg je pakket via Track & Trace.

 • Telefonisch bereikbaar
  Vragen? Bel 020 - 4940443

  Telefonisch bereikbaar, wel zo handig!