Bruiloft ballondecoratie

De dag om nooit meer te vergeten <3

een onvergetelijke bruiloft?

Niet alleen voor jullie, maar ook voor de gasten!

Wil je ook een onvergetelijke bruiloft? Creëer een zeer romantische sfeer met behulp van ballonnen! Onze bruiloft decoraties geven net even dat extraatje aan de bruiloft. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een ballonnenboog, (luxe) ballonpilaren, ballonboompjes, letter ballonnen en ballontrosjes. Heb je een andere creatief idee? Laat het ons weten, zodat wij jouw wensen kunnen verwezenlijken. 

Door gebruik te maken van metallic kleuren, krijgt de bruiloft een zeer luxe uitstraling. Ook is het mogelijk om door middel van trosjes helium ballonnen op bijvoorbeeld de tafels, een gezellige uitstraling te creëren. Tevens kunnen wij de ballonnen bedrukken om het geheel een persoonlijk tintje te geven. Alle toebehoren zoals lintsluitingen, confetti, ballongewichtjes en helium vind je ook bij ons!

Uiteraard kan onze creatieve afdeling meedenken om jouw bruiloft decoratie in de juiste kleur en maat perfect bij de bruiloft aan te laten sluiten. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen