Eenvoudig en snel een ballon versturen bij De Ballonnerie

Heb je het wel een beetje gehad met het sturen van een kaartje of een bosje bloemen? Kies dan nu voor het versturen van een helium ballon! Een origineel cadeau waar je zeker weten een lach op iemand zijn gezicht mee tovert.

Ballonpost dozen 1


Met de ballonpost van de Ballonnerie verras je iemand eenvoudig op afstand. We hebben een groot assortiment helium ballonnen voor elke gelegenheid!
Is bijvoorbeeld jouw vriend of vriendin jarig, gaan de buren trouwen, is jouw broertje geslaagd , wil je jouw opa/oma beterschap wensen of wil je jouw Valentijn verrassen? Wees dan uniek en verstuur eenvoudig een met helium gevulde folieballon naar elk gewenst adres. Natuurlijk hoeft er niet altijd een speciale gelegenheid te zijn voor de ballonpost. Je kan op deze manier ook op een originele manier laten weten hoe gek je op iemand bent, 365 dagen per jaar!

Origineel, leuk en eenvoudig!
De folieballon gevuld met helium is voorzien van een gekleurd lintje en wordt verstuurd in een vrolijke kartonnen doos (zie foto). De ballon kan op elk gewenst adres worden bezorgd in Nederland. Wanneer de doos open wordt gemaakt, zal de ballon omhoog vliegen. Een echte verrassing dus! Het is ook mogelijk om het cadeau nóg persoonlijker te maken door er een persoonlijke tekst aan toe te voegen die op een kaartje aan de ballon wordt geknoopt.

Wil je een nog betere indruk krijgen van dit originele cadeau? Bekijk dan onderstaande video of neem gerust contact met ons op.

Ballon in the box als direct mail
Ben je als bedrijf op zoek naar een originele manier om jouw personeel te feliciteren met verjaardagen, geboortes of bijvoorbeeld jubileums? Of wil je vaste klanten en/of relaties op een leuke manier bedanken of op een leuke manier voorzien van informatie? Dan is een ballon versturen als direct mailing bij De Ballonnerie een geweldig idee!

Wij kunnen ook ballonnen bedrukken met een eigen logo erop en deze als zakelijke mailing versturen naar klanten, relaties en personeelsleden. Dit cadeau is origineel, leuk en zeker een unieke verrassing voor jouw klanten/relaties.

Ballonpost doos met drie ballonnen en achtergrond

Om de mailing volledig eigen te maken, kan je zelf een kaartje, folder of brochure aanleveren en deze samen met de bedrukte ballon verzenden. Bij grote aantallen is het zelfs mogelijk om de doos te laten bedrukken en de vorm van de ballon zelf te ontwerpen.

Uiteraard snappen wij dat er ook minder speciale gelegenheden zijn en daarom is het ook mogelijk om een onbedrukte ballon te versturen. Met ons grote assortiment vind je voor elke gelegenheid een geschikte ballon.

Bekijk onze pagina voor meer informatie over de zakelijke mogelijkheden of voor de aanvraag van een offerte.

Bekijk ons assortiment hier, bestel, verstuur en verras!

One thought on “Eenvoudig en snel een ballon versturen bij De Ballonnerie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *