• Creatieve mogelijkheden, vormen & invulling van thema's
  • Ballonwanden met logo’s, vormen of effecten
  • Bruiloft, feest of andere gelegenheden
Offerte aanvragen

Ballondecoraties

Ballonnenboog
De Ballonnerie is dé specialist op het gebied van ballonbogen & ballondecoraties!  Wij maken de ballonnenboog geheel voor je op maat. Bij ons heb je de vrijheid om zelf te kiezen welke hoogte, breedte, kleur en vorm de ballonnenboog krijgt en welk soort ballonnen er wordt gebruikt, zodat de ball..
Ballonpilaren
Ballonpilaren zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen en kleuren en zijn ideaal voor zowel binnen als buiten. Trek de aandacht met een ballonpilaar en creëer een opvallende verschijning bij jouw evenement, opening of bruiloft. Ballonnenpilaren kunnen op elke gewenste hoogte worden besteld. Ook kunnen..
Ballonnen Slinger
Met ballonslingers kunt u perfect uw evenement, verjaardag, bruiloft of opening aankleden. De slingers geven een extra feestelijk tintje aan het geheel en zijn een zeer opvallende decoratie. De ballonstrengen kunnen met verschillende motieven worden gemaakt o.a. met een draaiing, blokken, zigzag, binnen/buiten kleuren,..
Ballonwand
Met een ballonwand geef je een evenement, opening of jubileum een zeer feestelijke uitstraling. Een ballonwand bestaat uit honderden ballonnen die met elkaar gecombineerd zijn en kan in elke gewenste maat worden geleverd. Ook is het mogelijk om je eigen logo en/of tekst in de ballonwand te laten verweven. Bij een ..
Ballonnen Cijfers & Ballon Letters
Een jubileum, verjaardag of een bedrijfsnaam. Het is mogelijk met ballon cijfers en/of ballon letters. De cijfers & letters worden geheel gemaakt van ballonnen en zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Standaard zijn de ballon cijfers en ballon letters 1.60 meter hoog, maar dit kan uiteraard worden aan..
Ballonnen Hart
Ballonnen harten worden gemaakt door middel van diverse kleine latex ballonnen die met elkaar worden gecombineerd. Je kan het hart bestellen in verschillende afmetingen, verschillende kleuren en met diverse motieven. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een draaiing, stippen, blokken of bi..
Ballonfiguren
Ballonfiguren en ballonnenpoppen worden gemaakt door diverse latex & folieballonnen te combineren. Onze ballonfiguren hebben een standaard hoogte van 1.80 meter. Op deze manier creëert een zeer leuke eyecatcher. Denk aan Disney figuren voor op de verjaardag van uw kind of voor een actie van uw bedrijf / w..
Grote Ballonnen (XL Ballonnen)
Met XL ballonnen kunt u grote ruimtes snel een compleet andere sfeer geven. Doormiddel van decoratie met grote ballonnen kunt u door de keuze van kleur en verschillende afmetingen een zeer exclusieve uitstraling creëren, wanneer u de ballonnen op verschillende hoogtes bevestigd. Wij hebben 40 verschillende standaard kl..
Helium Ballonnen
Heb je een evenement, verjaardag of bruiloft? Met helium ballonnen geef je een extra feestelijk tintje aan jouw feest. Helium ballonnen zijn latex ballonnen die gevuld zijn met een ontbrandbaar heliumgas. De heliumballonnen zweven ca. 14 tot 16 uur, afhankelijk van het weer. Hoe groter de ballon, hoe langer d..
Bruiloft Decoratie
Wilt u ook een onvergetelijke bruiloft. Creëer een zeer romantische sfeer met behulp van ballonnen. Deze decoratie geeft net even dat extra aan uw bruiloft. Door gebruik te maken van metalickleur ballon, krijgt uw bruiloft een zeer luxe uitstraling. Ook is het mogelijk om doormiddel van trosjes heliumballonnen op bijvo..
Feestdecoratie
Zaal ballondecoraties spelen een zeer grote rol wanneer het gaat om sfeer en/of thema. Doormiddel van ballondecoraties kunt u in een bepaalde kleurstelling werken. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van de kleur wit en harten voor een bruiloft of aan een combinatie van oranje en een voetbalbedrukking voor het EK. Zel..
Winkelcentrum Decoratie
Wij verzorgen voor diverse winkelcentra door geheel Nederland de ballondecoraties. Deze ballondecoraties kunnen in elk thema of met een link naar een bepaald evenement gemaakt en geplaatst worden. De thema ballondecoraties worden vaak ingezet tijdens een feestweek of tijdens een bepaalde periode zoals het EK/WK , sinte..
Thema Decoratie
Met behulp van ballonnen en door deze in verschillende combinaties te gebruiken kunt u een saai en groot leeg gebouw omtoveren in een sfeervol geheel met een compleet eigen look. Denk bijvoorbeeld aan een natuurthema, winterthema of een première van een film. De Ballonnerie heeft een zeer uitgebreid assortiment aan bal..
Special Effects
Elke onthulling of opening vraagt om zijn eigen benadering met natuurlijk een feestelijk tintje. In deze rubriek vindt u allerlei ideeën zodat een openingshandeling of onthulling gepaard gaat met veel effect. Wij kunnen deze handeling volledig voor u verzorgen, van opbouw tot begeleiding en tot het opruimen (uitgezonde..
Ballon Sculpturen
Ballon sculpturen zijn logo's, mascottes, producten enz. welke zijn nagebouwd doormiddel van ballonnen. Deze ballon sculpturen kunnen overal worden ingezet als eyecatcher, denk bijvoorbeeld aan een opening of als productvergroting. Wij kunnen bijna alles nabouwen mits het resultaat niet te klein hoeft te zijn. Uiter..
Diverse Ballondecoraties
Op deze pagina vindt u een groot aantal foto's om u een indruk te geven wat er allemaal mogelijk is met ballonnen. U vindt onder deze foto’s, ballondecoraties welke in een huiskamer kunnen worden geplaatst tot aan ballondecoraties welke zo groot zijn dat ze in de Arena kunnen worden geplaatst. Foto’s van ballondecor..

Met de ballondecoraties van de Ballonnerie wordt je volgende evenement/feest een overgetelijke dag!

De Ballonnerie verzorgd door heel Nederland ballondecoraties. Bij ballondecoraties kan je denken aan een ballonboog, ballonpilaar, ballonharten, ballonslingers, ballonwanden, ballonfiguren en helium ballonnen. Maar natuurlijk horen hier ook thema decoraties bij, zoals voor een bruiloft, Koningsdag, sinterklaas, kerst of WK/EK voetbal. Ook is het mogelijk om de ballonnen te laten bedrukken met jouw eigen tekst en/of logo. Uiteraard kan onze creatieve afdeling met je meedenken om de ballondecoraties perfect bij je evenement te laten aansluiten. Of het nu gaat om het decoreren van een verjaardag, bruiloft of het aankleden van een groot evenement. De Ballonnerie is gespecialiseerd in ballondecoraties en samen met jou kunnen wij de perfecte sfeer creëren voor jouw feestelijke evenement.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor prijzen kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Al onze latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar, meer informatie klik hier.