Offerte aanvragen

Ballondecoraties

Ballonnenboog
Organiseer je binnenkort een winkelopening, verjaardagsfeest, bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid? Met een ballonnenboog val je extra op en schep je vanaf het eerste moment de juiste sfeer! Bestel jouw ballonennboog bij De Ballonnerie.  Jouw ballonnenboog: een eyecatcher op maat! Ballonnenbogen..
Ballonpilaren
Heb je binnenkort een evenement, verjaardagsfeest, een bruiloft, een winkelopening of een andere feestelijke gelegenheid? Denk dan eens na over een ballonpilaar. Ballonnenpilaren zorgen namelijk voor een opvallende verschijning en kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden bij de ingang of in de ruimte, waar het fe..
Organic Ballondecoratie
Een organic ballondecoratie is een grote trend op het gebied van ballonnen!  Er wordt gebruik gemaakt van verschillende formaten en kleuren ballonnen, zodat er een organische vorm ontstaat. Hierdoor is eigenlijk geen organic decoratie hetzelde. Ook kunnen we verschillende soorten ballonnen met elkaar combineren, ..
Confetti Ballonnen
Confetti ballonnen zijn op het moment erg trendy!  Met deze unieke doorzichtige ballonnen met confetti zorg je zeker voor een opvallend feestje. Een confetti ballon kan worden gebruikt voor een verjaardag, jubileum, bruiloft, gender reveal party, baby shower, geboorte, etc. Kies voor de kleur confetti die jij wil..
Grote Ballonnen
Met grote ballonnen kun je grote ruimtes snel een compleet andere sfeer geven. Door grote ballonnen in decoraties te gebruiken kun je door de keuze van kleur en verschillende afmetingen een zeer exclusieve en artistieke uitstraling creëren door de mega ballonnen op verschillende hoogtes te bevestigen. Wij hebben 4..
Helium Ballonnen
Heb je een evenement, verjaardag of bruiloft? Met helium ballonnen geef je een extra feestelijk tintje aan jouw feest. Helium ballonnen zijn latex ballonnen die gevuld zijn met een ontbrandbaar heliumgas. De heliumballonnen zweven ca. 14 tot 16 uur, afhankelijk van het weer. Hoe groter de ballon, hoe langer d..
Ballonwand
Met een ballonwand geef je een evenement, opening of jubileum een zeer feestelijke uitstraling. Een muur van ballonnen bestaat uit honderden ballonnen, die met elkaar gecombineerd zijn en kan in elke gewenste kleur en maat worden geleverd. Het is bij een opening of onthulling van bijvoorbeeld een gevel of ee..
Ballon Cijfers & Ballon Letters
Binnenkort een jubileum, verjaardag of een opening vieren? Denk dan eens aan de ballon cijfers en ballon letters van De Ballonnerie! Tijdens een verjaardag kun je de leeftijd in ballon cijfers plaatsen, of de naam van de jarige. Tijdens een opening van bijvoorbeeld een nieuw bedrijf zou de naam in ballon..
Ballonfiguren
Ballonfiguren worden gemaakt door een combinatie van diverse formaten latex ballonnen en soms folieballonnen. Er worden voor de ballonfiguren verschillende formaten ballonnen gebruikt, zodat de juiste vormen kunnen worden gemaakt. Onze ballonfiguren hebben een standaard hoogte van 1,80 meter. Op deze manier creëer je e..
Ballonnen Slinger
Met ballonnen slingers kun je perfect jouw evenement, verjaardag, bruiloft of opening aankleden! De slingers geven een extra feestelijk tintje aan het geheel en zijn een zeer opvallende decoratie. Een ballonslinger kunnen we in veel verschillende kleuren en motieven maken, zoals bijvoorbeeld een draaiing,&nbs..
Ballonnen Hart
Ballonnenharten worden gemaakt van diverse latex ballonnen, die met elkaar worden gecombineerd. De latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. De ballonharten zijn te bestellen in verschillende maten. Een enkel ballonnenhart is verkrijgbaar vanaf één meter en een dubbel ballonnenhart vanaf twee met..
Bruiloft Decoratie
Wil je ook een onvergetelijke bruiloft? Creëer een zeer romantische sfeer met behulp van ballonnen! Onze bruiloft decoraties geven net even dat extraatje aan de bruiloft. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een ballonnenboog, (luxe) ballonpilaren, ballonboompjes, letter ballonnen en ballontrosjes. ..
Feestdecoratie
Feestdecoratie, ook wel zaaldecoratie genoemd, spelen een grote rol als het gaat om sfeer. Ook wanneer je een themafeest in gedachten hebt, is de ballondecoratie cruciaal. Door middel van ballondecoraties kun je in een bepaalde kleurstelling werken. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van de kleuren wit en z..
Winkelcentrum Decoratie
​Wij verzorgen voor diverse winkelcentra door heel Nederland de ballondecoraties. De ballondecoraties voor de retail kunnen in elk thema of met een link naar een bepaald evenement gemaakt en geplaatst worden. In winkelcentra maken we vaak gebruik van ballonstrengen of quick-link ballonnen om mooie slingers te..
Thema Decoratie
Met behulp van ballonnen kun je een groot leeg gebouw omtoveren tot een sfeervol geheel met een compleet eigen look. Denk bijvoorbeeld aan een natuurthema, winterthema of een première van een film. Ook Koningsdag of Bevrijdingsdag zijn ideale gelegenheden om gebruik te maken van ballonnen in een thema decoratie. We bie..
Special Effects
Elke onthulling of opening vraagt om zijn eigen benadering met natuurlijk een feestelijk tintje. In deze rubriek vind je allerlei ideeën, zodat een openingshandeling of onthulling gepaard gaat met veel effect. Wij kunnen deze handeling volledig voor je verzorgen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een onthul..

Met de ballondecoraties van De Ballonnerie wordt jouw volgende evenement of feest een onvergetelijke dag! De Ballonnerie verzorgt door heel Nederland (en op andere plekken in Europa) ballondecoraties. Bij ballondecoraties kun je denken aan een ballonnenboog, ballonpilaren, ballonharten, ballonslingers, ballonwanden, ballonfiguren en helium ballonnen. Daarnaast bieden we ook thema decoraties aan, zoals ballondecoraties voor een bruiloft, Koningsdag, Sinterklaas, kerst of het EK/WK voetbal, alles is mogelijk!

Bij De Ballonnerie is het ook mogelijk om ballonnen te laten bedrukken met jouw eigen tekst en/of logo. Uiteraard kan onze creatieve afdeling met je meedenken om de ballondecoraties perfect bij het evenement of feest aan te laten sluiten. Of het nu gaat om het decoreren van een verjaardag, bruilofthet aankleden van een groot evenement of het versieren van een feestzaal. De Ballonnerie is gespecialiseerd in ballondecoraties en samen met jou kunnen wij de perfecte sfeer creëren en jouw gehele event versieren met ballonnen!

Waarom De Ballonnerie?
De Ballonnerie is al bijna 30 jaar dé specialist op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Onze creatieve afdeling heeft veel ervaring met het ontwerpen, maken en plaatsen van ballondecoraties. Bij ons heb je de vrijheid om zelf te kiezen welke hoogte, breedte en vorm jouw ballondecoratie krijgt. Onze ballondecoraties kunnen geheel op maat worden gemaakt. De Ballonnerie maakt van elk feestje of evenement iets unieks!
Voor onze ballondecoraties maken wij uitsluitend gebruik van ballonnen van het topmerk Qualatex. Deze ballonnen hebben een goede kwaliteit en zijn perfect om te gebruiken in ballondecoraties. Qualatex latexballonnen zijn ook 100% biologisch afbreekbaar, dus milieuvriendelijk.

Bezorgen en installeren
Bestel je bij ons een ballondecoratie, dan kan dit bij onze showroom in Amsterdam-Noord worden opgehaald, of wij bezorgen en installeren de decoratie. De bezorgkosten bedragen € 0,50 per gereden kilometer en het installeren doen wij op aanvraag.

Vragen?
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor prijzen kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.


Al onze latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Klik hier voor meer informatie.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie