Helium ballonnen bestellen Utrecht

Bestel eenvoudig en snel de beste helium ballonnen in jouw stad

Ben je op zoek naar voordelige helium ballonnen in Utrecht? Met helium ballonnen zorg je direct voor een echt feestgevoel. Helium ballonnen zijn perfect voor de aankleding en decoratie van een gelegenheid, zoals een huwelijk, verjaardag, speciale actie, openingen en promoties.

De mogelijkheden
Onze helium ballonnen zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en formaten, waarbij er bij de latex ballonnen ook gekozen kan worden om deze te vullen met bijvoorbeeld confetti, veertjes, enzovoort. Hiermee kunnen verschillende creaties gemaakt worden, zoals losse helium ballonnen aan het plafond, trosjes ballonnen vastgemaakt aan een ballongewicht, een ballonoplating en inflatables (grote ballon gevuld met helium ballonnen). Het is daarnaast ook mogelijk om de met helium gevulde ballonnen te personaliseren door deze te voorzien van een bedrukking, zoals een eigen logo en/of tekst. Vanzelfsprekend kan onze creatieve afdeling ook meedenken om de ballondecoratie perfect bij de gelegenheid aan te laten sluiten.

Voordelen helium ballonnen bestellen bij De Ballonnerie:
- Vanuit Amsterdam leveren wij op iedere locatie door heel Nederland
- Geleverd op de gewenste datum en tijd, afhankelijk van onze planning
- Kwalitatief hoogwaardige latex ballonnen
- Eenvoudig te bestellen
- Scherp geprijsd

Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen met één van onze medewerkers +31 (020) 494 04 42 of vraag direct een offerte aan!