Offerte aanvragen Bestel nu

Ballonpilaren

Heb je binnenkort een evenement, verjaardagsfeest, een bruiloft, een winkelopening of een andere feestelijke gelegenheid? Denk dan eens na over een ballonpilaar. Ballonnenpilaren zorgen namelijk voor een opvallende verschijning en kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden bij de ingang of in de ruimte, waar het feest wordt gevierd. Daarnaast zijn pilaren makkelijk te verzetten, zo kan je er in meerdere ruimtes plezier van jouw ballonpilaren. 

Jouw ballonpilaren: een feestelijke opening!
Onze ballonpilaren zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen en kleuren en zijn ideaal om zowel binnen als buiten te plaatsen. Trek de aandacht met een ballonpilaar en creëer een opvallende verschijning bij jouw evenement, opening of bruiloft. Heb jij een leuk idee voor jouw ballonpilaar? Wij maken het voor je! Een greep uit de mogelijkheden:

     - Standaard ballonpilaar van 32 latex ballonnen (hoogte ca. 2 meter)
     - Luxe ballonpilaar van 32 latex ballonnen met topballon (ca. 90 cm) (totale hoogte ca. 2,20 meter)
     - Ontwerpen met een draaiing, zigzag, blokkenopbouw, etc.
     - Elegante ballonpilaren, zandloper ballonpilaren, quicklink ballonpilaren, speciale creaties
     - Verschillende hoogtes en kleuren mogelijk
     - Pilaar met bedrukte latex ballonnen
     - Pilaar op basis van een thema, zoals Bumba 
     - Pilaar met een bedrukte topballon (ca. 90 cm)
     - Pilaar met een folieballon als topballon
     - Pilaar met jouw logo of tekst
     - Eigen ontwerp ballonpilaar

Ontwerp uw ballonpilaar direct snel en gemakkelijk online via onze ballonnentool!  

Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren Ballonpilaren


IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN

Ballonnenpilaren kunnen op elke gewenste hoogte worden besteld. Ook kunnen wij de ballonnen voorzien van een opdruk d.m.v. een topprint op de kleine ballonnen of een opdruk op de grote ballon die optioneel bovenop de ballonpilaar wordt bevestigd. Ook hierbij heb je weer de keuze uit verschillende vormen, zoals: een recht model, zandloper model, een pilaar gemaakt van quicklink ballonnen etc. De grote ronde ballon kan ook vervangen worden door een hartballon of een folieballon. Uiteraard kan onze creatieve afdeling meedenken om jouw ballondecoraties perfect aan te laten sluiten bij het evenement of feest.

Je eigen ballonpilaar samenstellen en laten versturen
Het is ook mogelijk om je eigen ballonpilaar met topballon samen te stellen en hem te laten versturen. Je kunt kiezen uit drie (of minder) verschillende kleuren voor de ballonpilaar en hebt de keuze uit 15 verschillende kleuren. Dit is mogelijk via onze webshop en erg eenvoudig! De samengestelde ballon wordt als pakket verstuurd naar het gekozen adres op de gewenste datum. Bekijk deze mogelijkheid en bestel jouw ballonpilaar!

Waarom De Ballonnerie?
De Ballonnerie is al bijna 30 jaar toonaangevend op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Onze afdeling heeft veel ervaring met het maken en plaatsen van ballonpilaren. Wij luisteren naar jouw wensen en ideeën en denken graag met je mee.
Onze ballonpilaren worden gemaakt van de beste kwaliteit latex ballonnen van het merk Qualatex. De ballonnen zijn biologisch afbreekbaar en dus milieuvriendelijk. De ballonnen die we gebruiken voor de ballonpilaren worden met lucht gevuld. Een ballonpilaar die binnen wordt geplaatst kan lang blijven staan, maar ook buiten heb je er plezier van. Hoe lang een ballonnenpilaar kan blijven staan is moeilijk in te schatten, want dit hangt van een aantal omstandigheden af: staat hij binnen of buiten, wat voor weer is het, hoe wordt er met de pilaar omgegaan wanneer hij geplaatst is, etc. Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van de ballonpilaar, maken wij gebruik van een stevig frame. 

Bezorgen en installeren
Bestel je een ballonpilaar, dan kun je deze zelf ophalen bij onze showroom in Amsterdam-Noord, of hem laten bezorgen en installeren. Installeren doen wij gratis. De bezorgkosten bedragen €0,50 per gereden kilometer. De Ballonpilaar wordt geleverd met een stevig (wegwerp-) frame. 

Prijzen
De prijs van een ballonpilaar hangt af van de hoogte en het aantal en soort ballonnen. Een standaard ballonpilaar (ca. 2 meter hoog) zonder topballon kost €45,38 inclusief 21% BTW (€37,50 exclusief 21% BTW). Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan en bestel jouw droompilaar!

Vragen?
Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ballonpilaar Bestellen Amsterdam
Ballonpilaar Bestellen Rotterdam
Ballonpilaar Bestellen Den Haag
Ballonpilaar Bestellen Utrecht
Ballonpilaar Bestellen Almere
Ballonpilaar Bestellen Eindhoven
Ballonpilaar Bestellen Tilburg
Ballonpilaar Bestellen Breda
Ballonpilaar Bestellen Groningen

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie