Ballonnenpilaar bestellen Tilburg

Bestel eenvoudig en snel de beste ballonnenpilaar in jouw stad

Ben je op zoek naar voordelige ballonnenpilaren in Tilburg? Vanaf €37,50 (exclusief BTW) bezorgen wij de ballonnenpilaren door heel Nederland. Een ballonpilaar is een opvallende verschijning en daarom een perfecte uitkomst voor verschillende gelegenheden, zoals een huwelijk, verjaardag, speciale actie, openingen en promoties.

De mogelijkheden
Onze ballonpilaren kunnen op elke gewenste hoogte worden besteld. Tevens kunnen wij de ballonnen voorzien van een opdruk door middel van een topprint op de kleine ballonnen of een opdruk op de grote ballon, die bovenop de ballonpilaar bevestigd wordt. Eventueel kan de grote ronde ballon vervangen worden door een folieballon. Voor de vorm van de pilaar kan er gekozen worden uit verschillende vormen, zoals een recht-, of zandloper model of een quicklink pilaar. Vanzelfsprekend staat ons creatieve afdeling altijd voor je klaar om mee te denken over de mogelijkheden om zo de ballondecoratie perfect bij de gelegenheid aan te laten sluiten.

Voordelen van het bestellen van ballonpilaren bij De Ballonnerie:
- Vanuit Amsterdam leveren wij op iedere locatie door heel Nederland
- Geleverd op de gewenste datum en tijd, afhankelijk van onze planning
- Kwalitatief hoogwaardige latex ballonnen
- Eenvoudig te bestellen
- Scherp geprijsd

Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen met één van onze medewerkers +31 (020) 494 04 42 of vraag direct een offerte aan!