Ballonnenslinger bestellen Tilburg

Bestel eenvoudig en snel de beste ballonnenslinger in jouw stad

Op zoek naar een voordelige ballonnen slinger in Tilburg? Vanaf €12,50 per meter (exclusief BTW) bezorgen wij de ballonslingers door heel Nederland. Ballonnen slingers zijn geschikt voor veel verschillende gelegenheden en is een ideale versiering voor grote ruimtes, gevels of feestdecoraties. De slingers zijn eenvoudig te bevestigen en zorgen direct voor een feestelijke sfeer in een ruimte.

De mogelijkheden
Ballonnenslingers of ballonnenstrengen zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en afmetingen. Wij maken de ballonslinger naar het gewenste formaat en motief. Denk hierbij aan een draaiing, blokken, zigzag, binnen/buiten kleuren, bloemvorm, punten, etc. Daarnaast is het mogelijk om de ballonnen te voorzien van een topprint om zo de slinger te personaliseren. Vanzelfsprekend kan onze creatieve afdeling meedenken om de ballondecoraties op maat en perfect bij jouw evenement aan te laten sluiten.

Voordelen ballonnen slinger bestellen bij De Ballonnerie:
- Vanuit Amsterdam leveren wij op iedere locatie door heel Nederland
- Geleverd op de gewenste datum en tijd, afhankelijk van onze planning
- Kwalitatief hoogwaardige latex ballonnen
- Eenvoudig te bestellen
- Vakkundig gemonteerd 
- Scherp geprijsd 

Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen met één van onze medewerkers +31 (020) 494 04 42 of vraag direct een offerte aan!