Gepersonaliseerde Folieballonnen

Aantal:
Sorteer:
€ 8,60
Spreekwolk wit folieballon .Op de spreekwolk kan een eigen naam of leeftijd worden geplakt met ..
€ 8,60In deze categorie vind je onze gepersonaliseerde ballonnen die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Plak bijvoorbeeld de naam van je jarige vriendin op de ballon, de naam van je pasgeboren neefje, of plak de leeftijd van je vader erop! Je kunt alle kanten op met deze ballonnen. Bij een aantal ballonnen worden de stickers erbij geleverd. Wanneer dit niet het geval is staat dit duidelijk in de tekst en vind je een link naar de pagina waar je onze stickers kunt bestellen. 

Naast deze gepersonaliseerde ballonnen, kun je ook foto ballonnen bestellen waarmee het mogelijk is om je eigen foto op de ballon te printen met het bijgeleverde fotopapier! Bekijk ons assortiment foto ballonnen.

Let op: Alle ballonnen in deze categorie worden ongevuld, zonder helium verzonden, maar zijn wel geschikt om te vullen met helium

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie