Folieballonnen

In deze categorie vind je ons assortiment folieballonnen in diverse vormen en formaten. In ons ruime assortiment vind je voor elke gelegenheid wel een folieballon. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere gelegenheden, zoals een verjaardag, geboorte of een huwelijk en Feestdagen, zoals Sinterklaas, kerst, Pasen en oud en nieuw. Daarnaast bieden we shape folieballonnen aan (dit zijn folieballonnen met een speciale vorm), airwalker ballonnen (dit zijn grote figuurballonnen die net boven de grond zweven), bubble ballonnen (dit zijn ballonnen die gemaakt zijn van doorzichtig rekbaar plastic), muziekballonnen (dit zijn ballonnen waar een muziekje uit kan worden afgespeeld), onbedrukte folieballonnen en tot slot overige folieballonnen.

Cijfer en letter folieballonnen zijn op dit moment ook helemaal hip! De cijfer folieballonnen kunnen gebruikt worden op een verjaardag of jubileum. Denk bijvoorbeeld aan een eerste verjaardag of een 50 jarig huwelijk. Je kan hierbij de keuze maken uit leuke kleurtjes, zoals roze en blauw, maar ook goudzilver en rosé goud! Met onze letter folieballonnen kan elk woord en elke naam worden gecreëerd. Verkrijgbaar in circa 35 cm tot wel 1 meter doorsnede!

Kies de gewenste categorie en maak hierbij gebruik van de functie “Filter zoekopdracht” om de producten nog makkelijker te kunnen vinden.

Let op: Alle folieballonnen in deze categorie worden leeg, zonder helium verzonden. Kijk bij ballon versturen voor alle folieballonnen die gevuld met helium worden verstuurd. Wanneer een folieballon wordt gevuld met helium, wordt het formaat van de ballon kleiner.
 

 

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie